Uçankuş TV yayın hayatına başlıyor! Kanalda hangi isimler program yapacak?

Uçankuş internet sitesinin ardından magazin kanalıyla ekranlarda olacakç

Google Haberlere Abone ol
Uçankuş TV yayın hayatına başlıyor! Kanalda hangi isimler program yapacak?

Türkiye’nin ilk magazin kanalı Uçankuş TV 1 Eylül’de yayına başlıyor.



Müzik, magazin, TV sektörü, sinema-dizi, moda, cemiyet hayatı, sağlık-estetik-güzellik ve eğlence gibi konularda yayın yapacak olan Uçankuş TV, uydu yayınlarının yanı sıra platformlarda da olacak ve ayrıca sürekli internet üzerinden, Türkiye’nin her yerinden ve Avrupa’dan da izlenebilecek.



Önümüzdeki Pazartesi yayın hayatına başlayacak olan Uçankuş TV’de her sabah, magazinin deneyimli ismi Sacit Aslan ile sunucu Begüm Sürek Coşarer canlı yayında olacak. Programın son bölümünde ise televizyon programlarının rating analizini yapan Anılcan Tanrıyar canlı yayına katılacak. Programın ismi ise 'Magazin Merkezi' olacak.



Akşam prime-time’da ise 'Ne Diyorsak O' isimli bir program var. Programın daimi yorumcuları Derya Tuna ile Erol Köse olacak. Moderatörlüğünü ise Oğulcan Tanrıyar yapacak.



Uçankuş TV’nin yöneticileri kanal için, “Burası bir paparazzi kanalı değil… Öncelikle bunu vurgulamak istiyoruz. Ve elimizdeki muhteşem arşivle, aylarca hatta yıllarca görüntü yayınlayacak durumdayız. Çok renkli olacağına inanıyoruz” açıklamasını yaptılar.

Tüm stüdyoları sessiz sedasız hazırlanan ve Pazartesi için yayına hazır hale getirilen Uçankuş TV’de şu an başlayan kadronun yanına çok kısa süre içinde birçok gazetecinin ve televizyoncunun da katılacağı, Eylül ayı içerisinde yayına üst üste programlar eklenerek ve dopdolu bir magazin kanalının ortaya çıkacağı belirtildi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin