Twitter'dan bir güncelleme daha!

Sosyal medya platformunun en son güncellemesi, kullanıcıları sevindirecek.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan bir güncelleme daha!

Twitter, yeni güncellemeler ile kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Popüler sosyal medya uygulaması, yaptığı son güncelleme ile uzun zamandır eleştirilen karakter sınırlamayı kısmen esnetiyor.



Bu güncellemeden sonra Twitter’dan birine ya da bir gruba yanıt verdiğinizde '@' ile başlayan kullanıcı isimleri 140 karakterinizden düşülmeyecek.



Twitter'dan bir güncelleme daha!



Bu değişiklik ile birlikte sohbetlerinizde/twetlerinizde şu şekilde değişiklikler olcak;



- Yanıt yazdığınız kişi; atacağınız tweet yazısının içinde değil üzerinde görünecek. Böylelikle sohbetlerinizde daha fazla karakter kullanabileceksiniz.



- "Yanıtla" üzerine tıkladığınızda kimlerin konuşmanızın bir parçası olduğunu kolayca görüp kontrol edebileceksiniz.



- Bir konuşmayı okurken atılan tweet'in başında "@" ile başlayan çok sayıda kullanıcı adları yerine yazılanları göreceksiniz.



Bu güncellemelerden sonra kullanıcı için bir sohbeti takip etmekte kolaylaşacak. Söz konusu güncellemeden sonra Twitter'daki konuşmalara daha çok katıldığını da tespit edildi.



Twitter'dan bir güncelleme daha! - Resim : 2



Twitter Destek Merkezi'nde yanıtların nasıl çalıştığına dair daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu güncelleme hem twitter.com'da hem de Twitter'ın iOS ve Android uygulamalarında kullanıma sunulmaktadır. Denemek için uygulamanızı güncelleştirdiğinizden emin olun.



Twitter yumurta görselini kaldırdı



Twitter'da yumurta görseli bulunan, profil fotoğrafı olmayan kullanıcılarının görselinde değişikliğe gidildiği açıklandı. Artık 'yumurta' resimli profiller yerine bundan sonra profillere otomatik olarak yumurta yerine bildiğiniz insan şeklinde bir görsel geldi.



Twitter, yumurtanın trollerle özdeşleşmesinden rahatsız olduğunu bu yüzden de böyle bir değişime gittiğini vurguladı. Öte yandan da Twitter ayrıca yumurta resminin çok beğenildiğini ve bu yüzden kullanıcıların kendi fotoğraflarını yüklemek yerine bu avatarı kullanmasının istenilen bir şey olmadığını belirtti.



Twitter'dan bir güncelleme daha! - Resim : 3


Etiketler sosyal medya yumurta
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin