Twitter'da yeni bir hack olayı!

Bahreyn Dışişleri Bakanı'na ait olan hesabın hacklenmesi ile gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da yeni bir hack olayı!

Popüler sosyal paylaşım uygulaması Twitter, son günlerde yeni bir hack olayıyla gündeme geldi. Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife'ye ait olan hesabın hacklenmesi ile gündeme gelen olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.



ShiftDelete.Net'te yer alan habere göre; Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olanTwitter, son dönemde ciddi artış yaşanan siber saldırılar ile orantılı olarak hack olayları ile anılmaya başlandı.



Rus hackerlar tarafından 32 milyon hesabın ele geçirilmesi ve Bitcoin karşılığında satışa çıkarılması ile birlikte kullanıcıların aklında soru işaretlerine neden olan Twitter, yeni bir hack olayı ile gündeme geldi.



Bahreyn Dışişleri Bakanı Twitter hesabı ele geçirildi!



Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife'nin Twitter hesabını ele geçiren hackerlar, karşıt görsel ve videoların yanı sıra tehdit edici içerikler yayınlamaya başladılar.



Twitter yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda hesabı geri aldıklarını belirten Bakanlık yetkilileri, saldırıyı gerçekleştiren grup hakkında açıklama yapmaktan kaçındı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin