Twitter, ünlü Rockçı Hayko Cepkin'i konuşuyor

Şarkıcı Hayko Cepkin'in hakkında çıkan o haber sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Twitter, ünlü Rockçı Hayko Cepkin'i konuşuyor

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Beyoğlu’nda bir kadını darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada bin TL para cezasına çarptırıldı.



Hayko Cepkin’in, 2 yıl önce Beyoğlu’ndaki bir bar çıkışında yaşadığı tartışma yargıya taşınmıştı. Cepkin hakkında “kasten yaralama” suçundan 3 yıl, tartıştığı G.A.’nın ise “ırkçı söylemle hakaret” ten 2 yıl hapsi istenmişti.



İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava geçtiğimiz günlerde karar bağlandı. Mahkeme, Cepkin’i “basit yaralama” suçundan günlüğü 20 TL olmak üzere 120 gün adli para cezasına çarptırdı. Cepkin’in bu eylemini haksız tahrik altında işlediği kanaatine varan ve duruşmalardaki saygılı tutumunu dikkate alan mahkeme indirim yaparak toplamda bin TL olmak üzere 50 gün adli para cezasına çarptırdı.



Olay kısa sürede Twitter gündemine oturdu. İşte yazılan tweetlerden bazıları:



Mert The Flooder: "Hayko Cepkin ile ilgili kafamda 2 soru var; 1- Bir adam kadına neden kafa atar? 2 - Madem kadın arkadaşın, İnsan arkadaşına neden kafa atar?"



DünyaGülse: "Hayko Cepkin 'in yaptığı çirkin evet ama kadının sözleri çirkinden de öte. Irklar,dinler,cinsel tercihler üzerinden küfür etmek adiliktir"



Çobanoğlu: "İfade özgürlüğünü kullanan kadına hayko Cepkin kafa atmış..Tüm kadın hakları savunucuları olay yerine bekliyoruz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin