TV'lerin 15 Temmuz ekranında neler olacak?

Televizyon kanalları 15 Temmuz için özel programlar hazırladılar.

Google Haberlere Abone ol
TV'lerin 15 Temmuz ekranında neler olacak?

15 Temmuz hain darbe girişimin birinci yılına özel, Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı himayesinde 15 Temmuz'un birinci yılına özel anma programları gerçekleştirilecek. Peki, televizyon kanallarının 15 Temmuz ekranında neler olacak?



İşte kanal kanal 15 temmuz ekranı!



FOX TV; 15 Temmuz Özel yayınını İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal sunacak. 20.00'de başlayacak özel yayına, aralarında Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ, gazeteci yazar Akif Beki, o gece Türkiye’ye canlı yayında dakika dakika gelişmeleri aktaran Gülbin Tosun ve daha pek çok özel konuğun yorum ve anlatımıyla 15 Temmuz Özel Yayını, Cumartesi FOX Ana Haber’den hemen sonra, gece boyunca canlı yayınla FOX’ta olacak.



Kanal D; 20.30'da Dağ filmini yayınlayacak. Ardından 22.15'te 15 Temmuz özel yayını canlı olarak ekrana gelecek.



Star; Ana Haber Bülteni 18.45'te ekrana gelecek. 15 Temmuz Özel yayını ise 19.45'te başlayacak. Star'da 15 Temmuz Belgeseli de ekrana gelecek.



atv ve a Haber; 15 Temmuz özel yayınına 17.00'de başlayacak. Milletin Diriliş Destanı isimli programda 15 Temmuz'a özel yayın yapılacak.



Show TV; 15 Temmuz Özel yayını 18.30'da başlayacak.



Beyaz TV; 19.15'te başlayacak olan 15 Temmuz Özel yayını, 05.30'a kadar devam edecek.



Kanal 7; Özel  haberler, canlı bağlantılar ile 15 Temmuz özel yayını Cumartesi günü 18:00’den başlayarak gece boyunca ekrana gelecek.



CNN Türk; Erdoğan Aktaş, Hande Fırat ve Başak Şengül özel yayında konuklarını ağırlayacak, 15 Temmuz hain darbe girişimini tüm yönleriyle konuşacak. Özel haberler, canlı bağlantılar ve konuklarla “15 Temmuz: Demokrasi Direnişi” özel yayını Cumartesi günü 18:00’den başlayarak gece boyunca ekrana gelecek.



NTV; Günün ilk yarısında Oğuz Haksever ve Buket Aydın ekranda olacak. Günün ikinci yarısında ise Erhan Ertürk ve Seda Öğretir, 15 Temmuz darbe girişimini her yönüyle ele alıyor. Özel yayında gün boyu NTV muhabirlerinin özel dosyaları yer alacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin