TV100 hangi ünlü sunucuyu kadrosuna kattı?

Deneyimli ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
TV100 hangi ünlü sunucuyu kadrosuna kattı?

3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan ve hazırlıkları devam eden TV100 kanalının kadrosuna deneyimli ekran yüzü Ceren Akdağ da dahil oldu.



Akdağ, TV100 Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer ile dün görüşerek anlaştı.



Daha önce Sabah, atv, Habertürk, Beyaz Tv, Skytürk360, TRT Spor ve Haber Global'de görevler üstlenen Akdağ, hafta içi siyasi tartışma programı ile TV100 ekranlarında olacak. Akdağ’ın farklı içerikte bir program için de ön hazırlık yaptığı öğrenildi.



CEREN AKDAĞ KİMDİR?



Ünlü sunucu Ceren Akdağ Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olmuştur. Mesleğe, 2000’de ATV’de başladı. 2003’te Sabah Gazetesi’nde editörlük ve köşe yazarlığı yaptı. Bir dönem, Yapı Kredi Bankası’nın basın İlişkileri yöneticiliğini üstlendi.



2009’dan 2013’e kadar Habertürk’te “Hayatın İçinden” programını sundu. Daha sonra da TRT Haber’de “Elçiye Zeval Olmaz” programını sundu.



“Bersay İletişim Grubu”nda, Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yöneticisi olarak görev aldı.



SkyTürk360’da "Son Bakış" ve "Haftasonu Aşkına" isimli programları sundu.



TRT’de hafta içi her gün yayınlanan "Sözün Özü" programıyla gündeme dair sohbetler gerçekleştirdi.



Sevilen ekran yüzü daha sonra kulvar değişikliği yaparak Aralık 2014 başı itibariyle TRT Spor ile anlaştı. Akdağ TRT Spor’da hafta içi her gün sporun her alanını kapsayan haberler ve konuklar ile “Sporda Bugün” programını sundu. 2015 Mayıs ayı itibariyle TRT Haber kanalına geçen sunucu, Türkiye’de yaşayan yabancı büyükelçilerin hayatlarını, ülkelerini konu alan “Elçiye Zeval Olmaz” programıyla her Cumartesi ekrana geldi.



Bu programdan esinlenerek 2016 yılında şeflik eğitimi alarak, yemek üzerine kendi markasını yaratarak girişimci oldu.



Beyaz TV’de hafta içi her gün magazin, eğlence gündemine ilişkin “Beyaz Magazin”  programının moderatörlüğünü yaptı.



Ceren Akdağ, Haber Global’in kuruluş ekibinde de çalıştı. Haber Global’de program müdürü olan Akdağ, hafta sonu da program sunuyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin