Türkücüden Rusya'ya ilginç protesto: Kliplerini yaktı!

Klibinde Rus mankene rol veren türkücü Türkiye-Rusya krizini ilginç bir şekilde protesto etti.

Google Haberlere Abone ol
Türkücüden Rusya'ya ilginç protesto: Kliplerini yaktı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 'Senin ne mal olduğunu bir ben bilirim' türküsüne çektiği klipte Rus mankene rol veren türkücü 48 yaşındaki Aydın Aydın, uçak krizi sonrası Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırım kararları üzerine klibin kopyalarını ateşe atarak yaktı.



 KLİBİNİN KOPYALARINI YAKTI



Türkücü Aydın Aydın, Rusya'nın Türkiye'ye uyguladığı yaptırımların ardından Rusya'yı protesto etmeye karar verdi. Çekimler sırasında klibinin tanıtımını Fethiye'de yapacağını açıklayan Aydın, Kordon Boyu'ndaki bir restoranda yeni klibi için tanıtım toplantısı yaptı. Klipte Rus mankenle birlikte rol alan manken Esra Kapıcı ile kamera karşısına geçen türkücü, klibi basın mensuplarıyla birlikte izledi. Daha sonra klibin yer aldığı CD'leri eline alan Aydın, "Bundan böyle kliplerimde Rus mankenlere yer vermeyeceğim" diyerek klibin 2 kopyasını, restoranın ısıtılmasında kullanılan içi odunla dolu varillere atıp yaktı.



'25 BİN LİRA HARCANDI'



Yaklaşık 25 bin lira maliyetle çekilen klibi yayınlamayacağını açıklayan Aydın, klibi Türk mankenlerle tekrar çekip piyasaya sürmeyi planladığını söyledi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin