Türkiye'nin dijital radyo platformu radyonom.com

Doğan Radyo Grubu, radyonom.com ile dijital radyoculuğa yenilikler sunmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin dijital radyo platformu radyonom.com

Türkiye’de radyoculuk sektöründe öncü projelere imza atan Doğan Radyo Gruburadyonom.com ile dijital radyoculuğa yenilikler sunmaya devam ediyor.



Birbirinden farklı müzik türlerini sunan dijital radyo kanallarıyla Doğan Radyo Grubu bünyesinde 2014 yılında yayın hayatına başlayan radyonom.com; kolay kullanımı, kullanıcı dostu ara yüzü ile dinleyicilerin rahatlıkla kullanabileceği bir dijital radyo platformu  olmayı başardı.



Türkçe’den yabancıya, cazdan arabeske, Türk Sanat Müziği’nden film müziklerine, 70’lerden 80’lere ve 90’lara, pop müzikten lounge’a; türküden klasik müziğe ve rock’a, her tarza uygun radyo kanalı sunan radyonom.com, internet kullanıcıları ve mobil kullanıcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.



Radyonom.com, toplam 30 dijital radyo kanalı ile kullanıcılarına her tarza uygun bir radyo kanalı sunuyor:

Hit Play (Yabancı Hit), Kampüs (Yabancı Pop-Dans) , Max Lounge (Lounge-Chill Out), Zet Zet (Rock & More), Türk Pop (Türkçe Pop), Mazi (Türkçe 70-80-90’lar), Kafam (Arabesk-Fantezi), Radyo Nağme (Türk Sanat Müziği), Goldies (Yabancı 70-80-90’lar), Pop Corn (Film Müzikleri), Radyo Cazz (Dünyada Caz), Türkü Evi (Türk Halk Müziği), Klasik (Klasik Müzik), Rock Cafe (Rock) , Sultan (Akdeniz Müziği), Türk Rock (Türkçe Rock), Latin (Latin Müziği), Mikser (Türkçe Karışık), Lovely (Yabancı Slow), Dream (Hit) , Dream Türk (Türkçe Pop), Jukebox (Konsept), Türk Rap (Türkçe Rap), K-Pop (Kore Pop), Müebbet Muhabbet Radyo (Konsept), Karşı Kıyı (Yunan Müziği) D&R Radyo, SlowTürk, Radyo D, CNN TÜRK Radyo.



Radyonom.com’da her tarzda dijital radyoyu ücretsiz olarak webten ve mobilden dinlemek mümkün. Ayrıca zengin içerikli en güncel haberler, müzik videoları, en iyi müzik listeleri ve en beğenilen radyo programları radyonom.com'da.



Radyonom.com ayrıca konsept radyoları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Sadece İzzet Öz’ün seçtiği şarkılardan ve İzzet Öz’ün efsane Teleskop programlarından oluşan Zet Zet Radyo ve radyoculuğun efsane ikilisi Cenk & Erdem’in seçtiklerinden ve yepyeni programlarından oluşan Müebbet Muhabbet Radyo, radyonom.com’da.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin