Türkiye'den Yunanistan'a mobil reklam adımı

Mobil reklam pazarında faaliyet gösteren mobilike, büyüme yolunda dış pazara da adımını attı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'den Yunanistan'a mobil reklam adımı

Türkiye'de mobil reklam pazarında faaliyet gösteren mobilike, büyüme yolunda dış pazara da adımını atarak, Yunanistan'ın başkenti Atina'da açtığı yeni ofisi ile Doğu Avrupa'da da operasyonlarını başlatıyor.



mobilike, reklamverenlerin hedef kitlelerine doğru zamanda, doğru mesajla ulaşması ve yayınevlerinin de reklam envanterlerinden oluşturacakları gelirleri en yüksek seviyelere çıkarmaları, mecra trafiğinin optimize edilmesi misyonuyla çalışıyor. mobilike, kendini Yunan pazarında 'yaratıcı ve yenilikçi' olarak konumlandırarak rich media, standart banner, push notification, advertorial ve masthead gibi formatları sunmanın yanı sıra kendi özel tasarım tablet dergileri ve appstore sıralama ürünü olan KatAPPult'u da kullanıma sunacak. Ayrıca mobilike grup şirketlerinden seamless platformu,TargetSense teknolojisi ile hedefleme imkanı sağlayarak, reklamverenlerin kampanyalar ortaya çıkarmaları, aynı zamanda premium yayınevlerinin rakiplerinden ayırarak, mecralarından elde ettikleri geliri optimize etmelerini hedefliyor.



mobilike kurucu ortağı Şekip Can Gökalp konuyla ilgili olarak "Gittikçe büyüyen ve mobil dünyayı yakından takip eden Yunan pazarında mobil reklam alanında büyük fırsatlar var. Biz de mobilike olarak bu gelişen pazarda yerimizi almak ve mobil reklam anlayışına tecrübelerimizle yeni bir soluk katmak için hazırız" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin