Bir ülkeye daha satıldı! Popüler dizi Amerika'da

Geçen sene ekrana veda eden dizi Amerika'da yayınlanmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Bir ülkeye daha satıldı! Popüler dizi Amerika'da

Ay Yapım'ın geçen sene çektiği 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi geçtiğimiz günlerde Amerika çapında İspanyolca yayın yapan Mundo Fox TV’de yayınlanmaya başladı.



Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerini paylaştığı dizinin afişleri Los Angeles, Miami gibi Amerika’nın büyük şehirlerinde yerini aldı.



Nisan başında 'Sura & Seyit - Amor en Guerra' adıyla yayınlanmaya başlanan dizi, Amerika'da Prime Time'de yayınlanan diziler arasında rating sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor.



Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan, senaristliğini Ece Yörenç’in, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği dizi şimdiye kadar Ortadoğu ülkeleri, Pakistan, Afganistan, İran, Gürcistan, Ukrayna, Rusya, İsrail, Hispanik Amerika, Yunanistan, Macaristan, Romanya, Baltık ülkeleri, Sırbistan Karadağ, Arnavutluk, Bulgaristan, İtalya, Makedonya ve Kosova’ya satıldı.



Dizi, Latin Amerika’da kadın isimlerinin erkek isimlerinden önce yazılması sebebiyle, bu coğrafyada Şura ve Seyit – Savaşta Aşk  olarak isimlendirildi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin