Türkiye yeni yıla 'Big Brother Türkiye' evinde giriyor!

‘Big Brother Türkiye’ ev halkı Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Var Mısın Yok Musun’ stüdyosunda yarışacak.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yeni yıla 'Big Brother Türkiye' evinde giriyor!

Big Brother Türkiye’ evinde bu akşam yeni yıl coşkusu var. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkı Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Var Mısın Yok Musun’ stüdyosunda yarışacak.



Bu müthiş eğlenceye Ferman Toprak, Ümit Besen ve Kibariye şarkıları ile renk katarken bir diğer sürpiz de oryantal Didem olacak



Efsane program ‘Big Brother Türkiye’ evi müthiş bir sürprize tanıklık ediyor. Star TV’de yarın akşam yayınlanacak ‘Yılbaşı Özel Bölümü’ için ev halkı smokin ve gece elbiseleri giydirildikten sonra gözleri bantla kapatılarak korumalar yardımıyla getirildikleri stüdyoda bir anda kendilerini usta şovmen Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’nin karşısında, ‘Var Mısın Yok Musun’ stüdyosunda bulacaklar.



ÖDÜL 500 BİN LİRA



Müziğin yıldız isimleri, Ferman Toprak, Ümit Besen  Kibariye’nin en sevilen şarkılarıyla renk kattıkları bu özel gecede ev halkı 500 bin lira büyük ödül için yarışacak.



DİDEM’DEN GÖBEK ŞOV



 ‘Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel’ bölümünde yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı oryantalin ustası Didem de kıvrak figürleriyle stüdyodakilere ve ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak. Yılbaşı Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük bir eğlenceyle kutlanacak...



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, ‘Big Brother Türkiye – Yılbaşı Özel’ bölümü Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’ın sunumuyla yılbaşı gecesi saat 22.00’de Star’da.

"Türkiye yeni yıla 'Big Brother Türkiye' evinde giriyor!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin