Türkiye Gazetesi Yıldıray Oğur ile yollarını ayırdı!

Oğur, haberi Twitter'dan duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Gazetesi Yıldıray Oğur ile yollarını ayırdı!

Türkiye Gazetesi, Yıldıray Oğur ile yollarını ayırdı. Oğur, haberi kişisel Twitter hesabından duyurdu.



Bir süredir iktidara yönelik eşeltirilerini dile getirdiği yazılar kaleme alan Yıldıray Oğur'un, gazetedeki yazılarına son verildi. Oğur, ayrılık haberini Twitter'dan şu mesajla duyurdu:



"Bir maceranın daha sonuna geldik. Türkiye'deki yazılarıma son verildi. Bu zor 4 yıldaki destekleri için teşekkür ederim. Hayırlısı..."



Pelikan Dosyası'nda adı geçiyordu



Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi bırakmasının fitilini ateşleyen Pelikan Dosyası'nda Oğur'dan 'Davutoğlu ekibinden' diye bahsediliyordu. Pelikan Dosyası'nda Oğur hakkında şu ifadelere yer verilmişti:



“… Yıldıray Oğur ve Ceren Kenar (bakanların Yüce Divan’a gönderilmesi gerektiğini yazdı, Mahçupyan’a siper oldular, Babacan’a sahip çıktılar, Can Dündar bırakılınca sevinçten havalara uçtular), Genç Siviller ekibi (Yıldıray Oğur’un talimatıyla AK Parti gençlik kollarının üst kademelerine sızdılar) …”



Cem Küçük tehdit etmişti



Oğur, son dönemde tartışmaların odağındaki isim olan Cem Küçük'le referandum sırasında polemik yaşamıştı. Küçük, Oğur'u "Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur ikiniz de sinsi hem de çok sinsi işler çevirdiniz. Artık bittiniz" ifadesiyle tehdit etmişti. 



Türkiye Gazetesi Yıldıray Oğur ile yollarını ayırdı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin