Turkcell'in yeni Genel Müdürü belli oldu

GSM şirketinde Süreyya Ciliv'den boşalan koltuğa kim oturdu?

Google Haberlere Abone ol
Turkcell'in yeni Genel Müdürü belli oldu

Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Kaan Terzioğlu getirildi.



Turkcell İletişim hizmetleri AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bugün toplanan yönetim kurulunun Kaan Terzioğlu'nun 1 Nisan 2015 tarihinden geçerli olmak üzere Turkcell Genel Müdürü olarak atanmasına oybirliği ile karar verdiğini duyuruldu.



Açıklamada, Terzioğlu hakkında şu bilgilere yer verildi:



"Terzioğlu, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden 1990 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Arthur Andersen Türkiye'de Bağımsız Denetim Uzmanı ve Mali Müşavir olarak görev alan Terzioğlu, 1992 yılında Arthur Andersen ABD'de Bilişim Stratejileri ve Güvenliği Uzmanı, 1994 yılında ise Arthur Andersen Belçika'da Bilgi Yönetimi ve Dijital Strateji Hizmetleri Lideri, 1998 yılında Arthur Andersen Türkiye'de Danışmanlık Hizmetleri Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak çalışmıştır.  



1999-2012 yılları arasında Cisco Systems Brüksel ofisinde sırasıyla, EMEA Bölgesi e-ticaret Strateji Takım Lideri, EMEA Bölgesi İleri Teknoloji Satış Direktörü, Teknoloji Pazarlama Organizasyonu Yönetici Direktör EMEA ve Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı görevlerini üstlenmiştir. Terzioğlu, 3 Nisan 2012 tarihinde Akbank'a Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmış olup ayrıca Aksigorta AŞ, Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ ve Carrefoursa AŞ'de  Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır." (AA)



Turkcell'in yeni Genel Müdürü belli oldu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin