Türk dizilerinden sonra ilk Türk sağlık programı MBC kanalında!

Yıllardır Türk dizilerine büyük ilgi gösteren Arap ülkelerinin yeni gözdesi Türk yapımı sağlık programları oldu.

Google Haberlere Abone ol
Türk dizilerinden sonra ilk Türk sağlık programı MBC kanalında!

Yapımcılığını PRS Medya’nın üstlendiği, dünyanın ilk ve tek sağlık turizmi reality programı “visit to be treated” V&T’ye Arap ülkelerinden başvuru yağdı. Arap dünyasının yakında takip ettiği, MBC 4 kanalında, Ocak 2016'da yayına başlayan ve haftada iki kez yayınlanan programa şu ana kadar 23 farklı ülkeden binlerce hasta başvurdu.



Türk dizilerinden sonra ilk Türk sağlık programı MBC kanalında!Yıllardır Türk dizilerine büyük ilgi gösteren Arap ülkelerinin yeni gözdesi Türk yapımı sağlık programları oldu. Sağlık alanında gelişen teknoloji ve deneyimli Türk doktorların artması nedeniyle Türkiye sağlık turizminde ana destinasyonlardan biri olurken, Arap ülkelerinden gelen pek çok hastanın da akınına uğruyor. Hal böyle olunca da yapımcılığını PRS Medya’nın üstlendiği, dünyanın ilk ve tek sağlık turizmi reality programı “visit to be treated” V&T’ye Arap ülkelerinden başvuru yağdı.



Arap dünyasının yakında takip ettiği, MBC 4 kanalında, Ocak 2016'da yayına başlayan ve haftada iki kez yayınlanan programa şu ana kadar 23 farklı ülkeden binlerce hasta başvurdu. Programın konseptine göre, Arap ülkelerinden hastalar Türkiye’ye getirilerek ilgili hastanelerde tedaviye alınıyor ve tedavi süreçlerinde neler yaşadıkları ekrana taşınıyor. Bir süre sonra ise iyileşen hastalar ülkelerine geri dönüyor.



EN ÇOK BAŞVURU ORGAN NAKLİ VE KALP HASTALIKLARINDA 



Türk dizilerinden sonra ilk Türk sağlık programı MBC kanalında! - Resim : 2
Programa en çok başvuru ise organ nakli, kalp, kanser gibi önemli hastalığa yakalanan hastalardan oluyor. Bunların yanı sıra estetik cerrahi, diş ve saç ekimi gibi  tedaviler için de Arap hastalar, Türkiye'ye gelmeyi tercih ediyorlar. Program kapsamında, şu ana kadar kanser, organ nakli, ortopedi, kornea nakli, estetik, diş ve saç ekimi gibi bir çok vaka tedavi edilirken, hastalar, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ülkelerine geri döndüler.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin