Turabi, War of the Worlds yarışmasında kavga etti!

War of the Worlds’de kavga eden Turabi, yarışmadan çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Turabi, War of the Worlds yarışmasında kavga etti!

Survivor ile üne kavuşan Turabi Çamkıran, ikinci defa katıldığı War of the Worlds yarışmasında kavga etti. Turabi, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" diyerek yarışmadan çekildi.



Survivor yarışmasındaki başarısıyla adından sözettiren Turabi Çamkıran, geçen yıl War of the Worlds yarışmasında şampiyon olmuş, bu yıl da aynı yarışmaya yeniden katılmıştı. Turabi Çamkıran, ABD’de oldukça ünlü bir yarışma olan War of the Worlds’de oyun esnasında bir yarışmacıyla kavga etti.





SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI



Başarısı ve hırsıyla bilinen Turabi, oyun sırasında bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamadı. Görevlilerin zor sakinleştirdiği Çamkıran ise yarışmadan çekilme kararı aldığını söyledi.



'O TAVUĞUN BÜTÜN KEMİKLERİNİ KIRARIM'



Aralarında geçen kavgadan sonra Instagram hesabından, “Onurum 1 milyon dolardan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım” dedi.



'ACUN ABİ BENİ ÇOK SEVİYOR'



Turabi, yaşanılanların ardından TV8 kanalında yayınlanan Gel Konuşalım programına katıldı. Üç kez katıldığı Survivor yarışmasında sakatlığına rağmen diskalifiye olmadığını anlatan Turabi, “Sakatlığım yüzünden üçüncü kez şampiyon olamadım. Survivor, son bir ayda kazanılıyor. Tam bunları yapacağım zaman sakatlandım, bir ay hastanede yattım. Gidip şampiyon olmayı da istemezdim bu şekilde, diğer yarışmacılara haksızlık olurdu. İnsanlar gördüğü için haklı olanı şampiyon yapıyor. Acun abiye çok teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Neden orada tuttuğunu sonradan öğrendim. Büyük ev ödülü varmış. Acun abilerle konuştuk. Eğer beni gönderseymiş ve ev oyununu görseydim üzülürdüm. Aslında benim hakkım sakatlığımda eve dönmekti. Ayıptır söylemesi biz çok da güzel haftalıklar alıyoruz, özellikle de benim gibiler. Ben televizyona bile çıkmıyorum, ama beni orada tutuyor ve haftalığımı yatırıyor. Benim hakkım olmayan şeyi bana vermiş oldu. Onun da söylemesine göre, 3 sezon emek vermişim ve bunu hak etmişim. Acun abi televizyonda beni sevmiyormuş gibi gözüküyor ama beni çok seviyor.”



Survivor’dan sonra The Challenge’a katılan Turabi, burada da şampiyon olmuş, yaklaşık 5 milyon liralık ödülün de sahibi olmuştu.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım. #HalaYenilgisiz #StillUndefeated My honor important than 1.000.000$ . I want to go home myself. Cause if i stay home after this fight i break all his bones for sure when no have security around me. N no one share elimination place with me. N they call them champ! I saw only fake champions here in 2 seasons. (S.33-34) Only talking. (Shame) F**k the all drama, f**k the all fake champs. If i ll come back again no one gonna see me like this fighting. Cause i gonna f**k up all fake champs in elimination place without any talking. Cause i live for my honor not for money. F**k the a$$holes who can do everything for the money. Thats why... Last lion go home. Happy chicken days chickens! #TheChallenge34 (hank u very much @ChallengeMTV n @MTV) N thank u guys who support me always. So soon gonna see me again. Here or another platform for sure. Now i need little rest.



TURBO TURABİ (@turabi)'in paylaştığı bir gönderi (31 Eki, 2019, 4:35öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin