TUNCAY ÖZKAN, 24 AKP MİLLETVEKİLİ İLE YEMEK YEDİ Mİ?

Milli Gazete´nin Kulis Ankara köşesinde bugün "Baltalimanı Et Lokantası´nda esrarengiz yemek ve Özkan operasyonu" başlıklı bir haber vardı. Haberde, Tuncay Özkan´ın 24 AKP milletvekili ile yediği yemek üzerine ilginç detaylar yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
TUNCAY ÖZKAN, 24 AKP MİLLETVEKİLİ İLE YEMEK YEDİ Mİ?

Baltalimanı Et Lokantası’nda esrarengiz yemek ve Özkan operasyonu


Tuncay Özkan ve ekibi, Karamehmet’in Çukurova Medya Grubu’ndan ayrıldı. Her ne kadar olay basit bir maaş anlaşmazlığı gibi gösterilse de biraz eşeleyince bambaşka bir tablo çıktı karşımıza. Baltalimanı Et Lokantası’nda yenen esrarengiz bir yemekle başlayan ve Başbakanlığa kadar uzanan ilginç iddialarla dolu bir gelişmeler zinciri.

Başkent kulislerinde konuşulan birbirinden çarpıcı iddialara göre olayların miladı İstanbul Baltalimanı Et lokantası’nda yenen bir yemek oldu. Çukurova Medya Grubu Başkanı Tuncay Özkan 24 AKP milletvekiliyle burada bir yemek yedi. Aralarında AKP iktidarının icraatlarından rahatsız milletvekilleri ve AKP’den ayrılabileceği düşünülen isimler çoğunluktaydı. Bu yemekte Dış politika ve Irak başta olmak üzere çeşitli konular konuşuldu. Ve yine iddiaya göre yemekte milletvekillerinin “AKP’den ayrılıp bağımsız hareket edip etmeyecekleri” konusunda nabızları yoklandı.

Bu toplantı Başbakan’ın kulağına gitti.

Ardından bir ilginç toplantı da Marmara Grubu Başkanı Akkan Suver’in Barbaros Bulvarı’ndaki ofisinde gerçekleşti. Akkan Suver’in başkanı olduğu Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı ilginç bir vakıf. Çevik Bir, Hava Kuvvtleri eski Komutanı İlhan Kılıç, Kara Kuvvetleri eski Komutanı Atilla Ateş, MİT eski Müsteşarı Sönmez Köksal, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nur Serter gibi tanınmış üyelere sahip. AKP iktidarının emekliye sevkettiği önemli isimlerin de ilk iş olarak gidip üye oldukları bir Vakıf. Mesela Diyanet İşleri Başkanı M. Nuri Yılmaz...

Neyse gelelim sadede. Özellikle Özkan’ın milletvekileriyle yediği yemek Tayyip Erdoğan’ı rahatsız eder. Yine iddiaya göre bu rahatsızlığını Mehmet Emin Karamehmet’e bir kaç kez iletir.

Ve bu sürpriz(!) ayrılık gerçekleşir.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin