Tümay Özokur Akademi'den Türkiye'de bir ilk!

Tümay Özokur Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tümay Özokur Akademi'den Türkiye'de bir ilk!

Türk televizyon ve sinema sektörüne birçok ünlü ismi kazandıran ve aynı zamanda birçok sanatçının da şöhret ve kariyer planlamasını yapan menajer Tümay Özokur’un, “Sektöre vefa borcumu ödüyorum” düşüncesiyle açtığı Tümay Özokur Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.



Tümay Özokur Akademi'den Türkiye'de bir ilk!



Salt oyunculuk eğitiminden öte, sektöre donanımlı, farkındalığı yüksek, sorumluluklarını bilen, kazandığı tecrübelerin farkını fark ettirecek kaliteli oyuncu adaylarını sektöre kazandırabilmeyi hedefleyen akademi, Kasım ayında ilk öğrencileriyle eğitim vermeye başlayan ‘Kariyer Yönetimi Bölümü’yle de dikkatleri üzerine çekiyor.



‘Kariyer Yönetimi Bölümü’ öğrencileri ilk 4 ay ana eğitim ve son 2 ay ise branş eğitimleriyle menajer, basın danışmanı, cast direktör, proje üretim ve organizasyon sorumlusu olma yolunda kariyer planlarını belirleyen kişilere Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Tümay Özokur Akademi çatısı altında ışık tutuyor.



Tümay Özokur Akademi'den Türkiye'de bir ilk! - Resim : 2



Dikkat çeken eğitimci kadrosu



Tümay Özokur Akademi’de ‘Kariyer Yönetimi Bölümü’ öğrencileri Aydın Kurban’dan sözleşme hakları, Demet Cengiz’den Patronoloji, Fulya Ergüneş’ten İletişim ve Adab-ı Muaşeret, Melih Korukçu’dan İçsel İmaj Dışsal Etki, Nurcan Sabur’dan Basın Danışmanlığı, Reyhan Elmasri’den Nefes ve Beden Farkındalığı, Şule Bekrioğlu’ndan Yapım Yönetim Organizasyon, Şükrü Kara’dan Öfke Kontrolü, Tümay Özokur’dan Menajerlik, Yeşim Varol’dan Liderlik ve Ekip Yönetimi, Zeynep Çifçili’den Algı Yönetimi gibi ana dersleri almanın dışında birçok workshop konuğuyla da buluşuyor. Eva Aksu, Feride Çetin, Göksel Bekmezci, Gökhan Mumcu, Kurtuluş Akdeniz, Nizam Eren, Pelin Gülşen, Selim Bahar, Ulaş Cihan Şimşek geçtiğimiz haftalardaki akademinin workshop konuklarından...



Kariyerini medyanın renkli dünyasından geçerek şekillendirmek isteyen kişilerin yoğun ilgisinin olduğu Tümay Özokur Akademi’de yeni dönem kayıtları devam ediyor.



Tümay Özokur Akademi'den Türkiye'de bir ilk! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin