TULUHAN TEKELİOĞLU: ALDATILDIM BOŞANIYORUM

Sabah Gazetesi'nde “Her şeye rağmen ikimiz” adlı evli çiftlerle röportajlar yapan Tuluhan Tekelioğlu, eşi aleyhine boşanma davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
TULUHAN TEKELİOĞLU: ALDATILDIM BOŞANIYORUM

 
“Her şeye rağmen ikimiz” başlığı altında evli çiftlerle röportaj yapan gazeteci Tuluhan Tekelioğlu, boşanma davasında tazminat istemedi, oğlunun velayetini istedi.


TRT2’de “Boğaziçi’nden” adlı programı sunan, çalıştığı Sabah Gazetesi’nde ise “Her şeye rağmen ikimiz” başlığı altında evli çiftlerle röportajları yayınlanan Tuluhan Tekelioğlu, kendi evliliğinde mutlululuğu bulamadı.


Geçtiğimiz günlerde avukatı Altın Mimir aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvuran Tekelioğlu, eşi Ömer Murat Gülbak’a, ayrı ayrı hem boşanma davası hem de evden uzaklaştırma davası açtı. Eşinden şiddet gördüğünü ve hastaneden rapor aldığını iddia eden Tekelioğlu, kocasının kendisini başka kadınlarla aldattığını da öne sürdü. İlk olarak Tekelioğlu’nun, “evden uzaklaştırma” talebini inceleyen mahkeme, Gülbak’ın, 6 ay süreyle Sarıyer Acarlar Sitesi’ndeki evlerine girmesini yasakladı. Gülbak, bu süre içerisinde evine 1 kilometreden fazla yaklaşamayacak ve eşini kitle iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek. Çiftin arasındaki boşanma davasının görülmesine ise önümüzdeki günlerde başlanacak.


14 yıllık eşine boşanma davası açan Tekelioğlu, tazminat talebinde bulunmadı, 12 yaşındaki oğlunun velayetini istedi.


Cahit YÜCE / www.gazetevatan.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin