TUBA ÜNSAL'DAN AKILLARA ZİYAN TWEET

Tuba Ünsal’ın, Cansu Dere’ye destek amacıyla twitter’a yazdığı mesaj Ali Eyüboğlu'na la havle çektirdi

Google Haberlere Abone ol
TUBA ÜNSAL'DAN AKILLARA ZİYAN TWEET

 


 


Ali Eyüboğlu/MİLLİYET Cadde


TUBA, SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN!
Geride bıraktığımız haftanın ‘düşük yoğunluklu’ tartışma gündemlerinden biri Cansu Dere’nin ehliyetsiz otomobil kullanırken yakalanıp, cezaya çarptırılmasıydı.
Tartışmanın fitilini ateşleyen de, ‘Ezel’in yapım şirketi Ay Yapım’ın, “Cansu Dere otomobili dizi çekimi gereği kullanıyordu. Onu polise medya mensupları ihbar etti” açıklaması oldu. Kimi, “Gazetecilerin yaptığı hiç etik değil” dedi, kimi Cansu Dere’nin isimlerini sorduğu polislerden birinin, “Adımı facebook’una mı ekleyeceksin?” demesini eleştirdi.
Cansu Dere’ye bir destek de meslektaşı Tuba Ünsal’dan geldi!
Şov dünyasının ‘durumdan vazife çıkaran’ ünlülerinden olan Tuba Ünsal’ın, Cansu Dere’ye destek amacıyla twitter’a yazdığı mesaj da şu: “Cansu, ehliyetsiz araba kullandı diye gözaltına alınmış. ‘Kurtlar Vadisi’nde herkesin silah ruhsatı var mı?”
Tuba Ünsal’ın bu twit’i beni yıllar öncesine götürdü.
KDV’nin hayatımıza girdiği yıllarda, alışveriş sonunda insanları fiş almaya özendirmek için Zeki Alasya ile Metin Akpınar’ın oynadığı, ‘Bir alışveriş, bir fiş’ adlı tanıtım filmi vardı. Alışverişten sonra çocuk, fiş almayan babasını uyarınca şöyle diyordu kampanya yıldızları:
“Çocuk aklı... Çocuk haklı...”
Tuba Ünsal da haklı!
“Kurtlar Vadisi”ndekiler sadece ruhsatsız silah kullanmıyor, her bölümde bir yığın insan öldürüyor.
Ne dizide, ne de gerçek hayatta polis, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ oyuncularından birini gözaltına alıp, işlem yapıyor. Olacak iş mi?
Sana yalvarıyorum Allah’ım, ne olur akıl sağlığımızı koru!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin