Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak iki yıl sonra bir araya geldi

Boşanmanın ardından 2 yıl sonra ilk kez birlikte görüntülendiler.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak iki yıl sonra bir araya geldi

6 yıllık evliliklerini sonlandıran Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, boşanmanın ardından 2 yıl sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Keyifli oldukları görülen ikilinin moralleri çıkışta basın mensuplarıyla karşılaşınca bozuldu. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan çift, kızları ile birlikte hızla uzaklaştı.



Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; 6 yıllık evliliklerini sonlandıran Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, boşanmanın ardından 2 yıl sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Çift, önceki akşam ikiz kızlarının yıl sonu gösterilerine birlikte katıldı.



Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak iki yıl sonra bir araya geldi



Keyifli oldukları görülen ikilinin moralleri çıkışta basın mensuplarıyla karşılaşınca bozuldu. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan çift, kızları ile birlikte hızla uzaklaştı.



2011 yılında nikah masasına oturan ve ayrılık kararı aldıklarına dair haberler nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Büyüküstün ve Saylak, hakim karşısına çıkmıştı. Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi’nde görülen dava aynı gün sonuçlanmıştı. Çift, 2 yıl önce anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.



Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak iki yıl sonra bir araya geldi - Resim : 2



Aylar sonra gelen itiraf



Boşandıktan sonra işletmeci Umut Evirgen’le aşk yaşamaya başlayan Tuba Büyüküstün, Onur Saylak ile boşanma sürecinde yaşadığı zorlukları geçtiğimiz günlerde ilk kez anlatmıştı.



Büyüküstün, bir dergiye verdiği röportajda, “O süreci yaşamak çok zordu. Kimse boşanacağını düşünerek biriyle evlenmiyor. Hayatımın en zor dönemiydi” açıklamalarında bulunmuştu.



Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak iki yıl sonra bir araya geldi - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin