Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ böyle veda etti!

Star'ın sevilen dizisi Cesur ve Güzel, ekranlara veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ böyle veda etti!

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen final bölümünde izleyiciler Cesur ile Rıza arasındaki nefes kesen kovalamacaya tanık oldu. Sühan’ı kurtarmak için zamanla yarışan Cesur, sevdiği kadını kurtardı ve final sahnesinde Sühan ve çocuklarıyla birlikte hayallerine yelken açtı.



Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan final bölümünde ekran başındakiler adrenalin ve duygu dolu anlar yaşadı. Cesur, Sühan’ı kurtarmak için amansız bir zaman yarışı içine girdi. Rıza’nın peşine düşen Cesur, umudunu bir an olsun kaybetmeden sevdiği kadını bulmak için büyük mücadele gösterdi. Oğlu Korhan’ın ölümüyle yıkılan ve kızı Sühan’ın ölme ihtimalini göze dahi alamayan Tahsin Korludağ, ezeli düşmanı Cesur’la birlikte harekete geçti.



Ekran başındakilerin soluksuz izledikleri bu kovalamaca sonunda Sühan’ın yerini bulan Cesur

ve Tahsin, Rıza’nın tuzağına düşerek Sühan’ın vurulmasına neden oldu. Yaşam savaşı veren Sühan, karnındaki bebeklerinin ve de Cesur’a olan aşkının gücüyle bu mücadeleden galip çıktı. “Eğer inanırsan, umudunu ne olursa olsun kaybetmezsen mucizeler ödülün, rüyaların gerçeğin olur” sözüyle mutluluğa ve hayallerine yelken açan Cesur ve Sühan, izleyicilerine mutlu sonla veda etti.



TAHSİN, SÜHAN İÇİN HAYATINI FEDA ETTİ!



Cesur ve Tahsin, Sühan’ın bulunmasının ardından, yatırıldığı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden kaçan Rıza’nın peşine düştü. Rıza’yı balıkçı motoruyla kaçarken yakalayan Cesur ve Tahsin, onu köşeye sıkıştırdı. Ancak bu son hesaplaşmada Tahsin, Cesur ve Sühan’a bir mektup bırakarak Cesur’u oyun dışı bıraktı. Balıkçı motorunda Rıza’yla karşı karşıyayken kısa bir süre sonra gözünü otomobilinde açan ve Tahsin’in mektubunu bulan Cesur, şoke edici bir gelişmenin tanığı oldu.



Tahsin, yaptığı hatanın bedelini ödeyerek Rıza ile kendisinin bulunduğu motoru havaya uçurdu. Tahsin’in kızı Sühan için hayatını feda ettiği bu anlar izleyicileri ekran başına kilitlerken, final bölümünün etiketi #cesurvegüzel, uzun süre sosyal medya mecrası Twitter’da TT listesinde kaldı.



Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden, Serdar

Soydan ve Deniz Büyükkırlı’nın kaleme aldığı ‘Cesur ve Güzel’, ekran başındakilerin

yüzünde büyük bir tebessüm bırakarak izleyicilerine veda etti.



İşte, ‘Cesur ve Güzel’in final sahnesi:





İşte, Cesur, Tahsin ve Rıza arasındaki son hesaplaşma:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin