TRT'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

TRT1'de yeni bir günlük program başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Yeni sağlık programı 'Hayatın Ritmi', Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla 4 Şubat’ta TRT 1’de başlıyor. TRT 1 gündüz kuşağında, hafta içi her gün saat 11.45’te yayınlanacak olan 'Hayatın Ritmi' programı sağlıktaki yeni rehberiniz olup, sağlığa bakış açınızı değiştirecek.



Sağlığa Bakış Açınız Değişecek



'Sağlık' denince aklınıza gelen bilmediğiniz isimler, anlamadığınız tahliller ve okuyamadığınız raporlar artık geride kalacak… Hayatın Ritmi’nde uzman konuklar sağlığınızla ilgili önemli noktaların altını çizerek, örnek ve görsellerle anlatacak. Kendi sağlığınız konusunda söz hakkına sahip olmanız için ellerinden geleni yapacak.



TRT'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?



Sağlıklı Yaşama Dair A’dan Z’ye Her Şey Bu Programda



Uzman konukları, hasta hikâyeleri ve neşeli anlatımlarıyla bambaşka bir sağlık programı olan Hayatın Ritmi’nde “A’dan Z’ye” sağlık ve sağlıklı yaşama dair her şey konuşulacak... Program, hayatınızın ritmine sağlık ve keyif katacak.



Hasta Hikâyeleriyle Yalnız Olmadığınızı Hissedeceksiniz



Her gün farlı konularla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan programın sunucusu Dr. Halit Yerebakan, Hayatın Ritmi ile sağlık programlarına farklı bir boyut katmayı hedeflediğini belirterek “Hayatın Ritmi’nde hasta hikâyelerine ağırlık vereceğiz. Hangi rahatsızlık neyin habercisi bu programda ele alınacak. Böylece paylaşılan tecrübelerle aynı hastalıkları geçiren izleyiciler yalnız olmadıklarını hissedecek.” dedi.



Programda Ülkemizin Sağlık Alanındaki Gelişimi de İşlenecek



Dr. Halit Yerebakan ile “Hayatın Ritmi” programında aynı zamanda ülkemizin sağlık alanındaki değişiminin; koruyucu hekimliğin, milli ve yerli sağlık teknolojisinin gelişiminin ve Türkiye’nin bölgenin hatta dünyanın önemli bir sağlık merkezi haline gelişinin arka planı da anlatılacak.



Hayatın Ritmi, 4 Şubat’tan İtibaren Hafta içi Her gün 11.45’te TRT1’de.



TRT'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin