TRT'den yeni program! Ne zaman başlıyor?

'Benim Annem Benim Babam' programı TRT Haber'de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT'den yeni program! Ne zaman başlıyor?

TRT Haber’de yeni bir program başlıyor: Benim Annem Benim Babam. İlk bölüm 4 Haziran Pazar günü saat 20.45’de TRT Haber’de.



TRT'den yeni program! Ne zaman başlıyor?



İlk bölüm konuğu Altan Erkekli



Altan Erkekli, hayatını değiştiren çerçi hikayesini, yatılı okulda babasından ayrılırken ağlayışını, sofrada babasıyla yaptığı tartışmayı, oyunlarda ağlamak istediğinde hatırladığı olayı anlatıyor.



TRT Haber, izleyicilerin beğenisini toplayacak bir programı daha ekranlarına getiriyor: Benim Annem Benim Babam. Yetişkin çocukların annelerini babalarını anlattıkları programa birbirinden ünlü sanatçılar konuk olacak.



‘Benim Annem Benim Babam’ işte bu sıcak hikayeleri ekrana taşıyor



İlk programın konuğu tiyatro sanatçısı Altan Erkekli. Erkekli, hayatını değiştiren çerçi hikayesini, yatılı okulda babasından ayrılırken ağlayışını, sofrada babasıyla yaptığı tartışmayı, oyunlarda ağlamak istediğinde hatırladığı olayı anlatıyor.



Ve “Anneniz babanız şimdi hayatta olsa, onlarla ne yapmak isterdiniz?” sorusunu şöyle cevaplıyor: “Önce bir sarılmak isterim dolu dolu. Öpmek isterim. Çok temizdi ikisi de sabun kokarlardı...Duygusu da temizdi babamın, annemin de. Pamuk gibi bir insandı. Önce bir koklamak isterdim. Yaşarken onları fark etmiyoruz zaman zaman.”



‘Benim Annem, Benim Babam’ programının ilk bölümü, 4 Haziran pazar günü saat 20.45’de TRT Haber’de.



TRT'den yeni program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin