TRT World'ü eleştiren Özdemir'e 'kırmızı fularlı kız' göndermesi

Cüneyt Özdemir, TRT World'ü etkisiz bir yayıncılık yapmakla eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
TRT World'ü eleştiren Özdemir'e 'kırmızı fularlı kız' göndermesi

Barış Pınarı Harekatı haberleri nedeniyle Twitter sansürüne maruz kalan TRT World'ü etkisiz bir yayıncılık yapmakla eleştiren Cüneyt Özdemir'e, Fatih Er'den 'Kırmızı fularlı kız' göndermesi geldi.



Gazeteci Fatih Er, TRT World'ü etkili olamamakla suçlayan Cüneyt Özdemir'e sert cevap verdi. Özdemir, TRT World'ü Barış Pınarı Harekatı sırasında uluslararası medyada etkisiz kalmakla suçladı.



Cüneyt Özdemir "Mesela kimse dönüp TRT WORLD’e sormuyor ‘yahu kardeşim neden izlenmiyorsunuz, böyle kritik bir dönemde tek bir özel haber yapamıyorsunuz, dünya kanallarına referans tek bir haberiniz yok, bu nasıl iş?’ Hesap soran yok, veren yok al gülüm ver gülüm!" dedi.



Cevap ise gecikmedi. Fatih Er, Cüneyt Özdemir'in terörist bir kızı "Kırmızı fularlı kız" diyerek yayınlamasını hatırlattı ve Özdemir'i "Milli" olmaya davet etti.



"Sevgili @cuneytozdemir; Biz YPG ile beraber savaşmış ve onların vahşetine tanık olup kaçmış Amerikanın paralı katillerini ekrana çıkarttık, görmezden geldiler. Senin gibi PKK’nın “Fularlı kızına” ekranımızı açsaydık referans alırlardı. Bu süreçte Milli olmayı dene bence."



TRT World'ü eleştiren Özdemir'e 'kırmızı fularlı kız' göndermesi



Cüneyt Özdemir'den TRT World açıklaması: Gözüm üzerinde...



Fatih Er'in "Kırmızı fularlı kız" üzerinden cevap vermesini "seviyesiz yorum" olarak niteleyen Özdemir, bu tip yorumlara cevap vermeyeceğini ifade etti ve TRT World Uluslararası yayınlar sorumlusu Serdar Karagöz ile görüştüğünü açıkladı.



Özdemir, TRT World ile ilgili Karagöz'den bilgi alırken eleştirilerini de sunduğunu söyledi.



"Gözüm TRT World'ün üzerinde" diyen Cüneyt Özdemir, yayıncılık alanında TRT World'ün yapacaklarını takip edeceğini ifade etti.



İşte, Cüneyt Özdemir'in TRT World paylaşımı:



TRT World'ü eleştiren Özdemir'e 'kırmızı fularlı kız' göndermesi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin