TRT World'den yeni program! Sunucusu kim olacak?

Programı televizyon haberciliğinin deneyimli muhabiri sunacak.

Google Haberlere Abone ol
TRT World'den yeni program! Sunucusu kim olacak?

Türkiye’nin ilk İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World’ün yeni haber programı “Roundtable”, uluslararası televizyon haber muhabir ve haber sunucularından David Foster’ın sunumu ile TRT World ekranlarında olacak.



3 Temmuz Pazartesi günü saat 15.30’da ilk bölümü ile TRT World ekranında izleyici ile buluşacak olan Roundtable programında, global trendler ve güncel olaylara dair tüm görüş ve düşünceler masaya yatırılarak.



TRT World'den yeni program! Sunucusu kim olacak?



Progamda eşitsizlik konusu geniş bir çerçevede ele alınırken, insan embriyolarında gen düzenlemesi yapmanın etik olup olmadığından, global ceza düzenlemelerinin analizine; seçimler sırasında yapılan düzensizliklerin demokrasi içerisinde kabul edilebilir olup olmadığından, ekonomik büyümeyi teşvik etmek için büyük işletmeler, yatırımcılar ve girişimcilere mali yararlar sağlamanın kabul edilebilirliğine kadar uzanan geniş yelpazeye yayılan sorulara cevaplar aranıyor.



Roundtable tartışma programının Baş Yapımcısı Sarah Head konu hakkında şunları belirtti: “Programda izleyicilerimizin önem verdiği konuları erişilebilir ve etkili bir şekilde analiz ediyoruz. Roundtable tartışma programı, etrafımızda olan bitenlere anlam kazandırmamızı sağlayacak”.



David Foster programın heyecan verici fikirleri ve insanları bir araya getirdiğini belirterek şunları söyledi: "Roundtable, büyük düşünürlerin güncel meseleleri sıcak bir ortamda tartıştığı ve izleyiciyi gerçeklerle yüzleştiren samimi bir program."



Roundtable programı, 3 temmuz 2017, Pazartesi günü saat 18:30’da TRT World ekranlarında olacak.



TRT World'den yeni program! Sunucusu kim olacak? - Resim : 2



TRT World Hakkında:



Türkiye’nin ilk uluslararası haber platformu olan TRT World, İngilizce yayın akışı, zengin haber ve belgesel içeriği ile dünya haberciliğine yeni bir bakış açısı getirmeyi, objektif ve cesur habercilik ilkeleri ile “küresel izleyicinin kanalı” olmayı hedeflemektedir. Ortaya koyduğu yeni bakış açısı ile dünyada pozitif değişimin habercisi olarak haberin merkezine insanı alan, aynı haberin farklı açılarını gösteren uluslararası bir haber platformudur. Uluslararası prestijli kanallarda çalışmış tecrübeli ekran yüzlerini bünyesine katan TRT World, özellikle gelişen teknolojiyi yakından takip ederek izleyicilerine sosyal medya ve internet üzerinden de yayın yapan TV kanalları arasında yer almaktadır.


Etiketler trt world trt
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin