TRT hem tepki aldı hem reyting!

MedyaTava editörü Ömer Üst, reytingleri masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
TRT hem tepki aldı hem reyting!

TRT reyting de aldı tepki de!



2018’de düzenlenecek Dünya Kupası öncesi öncesi bu yaz düzenlenen FİFA Konfederasyonlar Kupası, futbolseverlere adeta ilaç gibi geldi. Dün, turnuvanın final maçı Şili ile Almanya arasında oynandı ve kupayı Almanya kazandı. TRT1’de yayınlanan final maçı reytinglerde tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.



TRT hem tepki aldı hem reyting!



Ancak, TRT’nin canlı yayınında yaşanan sıkıntılar maçın önüne geçti. Sesin görüntüden önce gelmesi ve bu sorunun uzun süre giderilememesi, futbolseverlerden tepki çekti. TRT’nin yayınına sosyal medya platformu Twitter üzerinden oldukça fazla eleştiri geldi. Bu eleştirilerden maçın spikeri Levent Özçelik ve maçın yorumcusu Ömer Üründül de nasibini aldı.



TRT hem tepki aldı hem reyting! - Resim : 2



Çocuktan Al Haberi Ünlüler sevildi



Oyuncu Evrim Akın’ın sunduğu ve hafta sonları gündüz kuşağında yayınlanan Çocuktan Al Haberi, sürpriz bir kararla yaz döneminde prime time’a Çocuklar Duymasın Ünlüler olarak transfer oldu. Show TV yönetiminin, Cumartesi ve Pazar günü programın aldığı reytingleri göz önüne aldığımızda doğru bir karar aldıkları çok açık. Cumartesi akşamı programa Kibariye, Cenk Eren ve Sefa Doğanay, dün akşam ise Demet Akalın, Okan Kurt ve Esin Övet konuk oldu. İlk iki programı bu isimlerle yaparak risk almamaları da mantıklı bir hamle oldu ve karşılığını da aldılar.



TRT hem tepki aldı hem reyting! - Resim : 3



Seni Kimler Aldı reytinglerde kayıp



atv’nin dizisinin ilk açıklanan kadrosunda Yurdaer Okur vardı. Ancak, KKTC’de uyuşturucu madde ile yakalanmasının ardından diziden çıkarılmış ve yerine Serhan Yavaş dahil olmuştu. Açıkçası Yurdaer Okur dizinin kadrosunda kalsaydı reytinglerde daha farklı bir yerde olabilirdi dizi. Dün 9’uncu bölümüyle ekrana geldi ve izlenme oranlarında alt sıralarda kaldı. Seni Kimler Aldı’nın yeni sezonda atv ekranlarında kalması zor görünüyor.



Ömer ÜST

omer@omerust.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin