TRT Haber'de yeni program! Pazartesi günü başlıyor!

Kanalda yeni bir sohbet programı izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT Haber'de yeni program! Pazartesi günü başlıyor!

Televizyon sektörünün deneyimli ismi Ceren Akdağ TRT Haber ekranlarında yayınlanacak yeni bir programa başlıyor.



'Sözün Özü' isimli programda kültür sanat, siyaset, sağlık, iş dünyası gibi konular ünlü ve uzman konuklarla birlikle işlenecek.



Hafta içi hergün 13:30- 14:00 saatleri arasında yayınlanacak olan programın ilk bölümü 18 Ağustos Pazartesi günü ekranlarda olacak.



CEREN AKDAĞ KİMDİR?



Ceren Akdağ, ilköğrenim ve lisenin ardından Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun oldu. Medya dünyasında ilk çalışmaları ise 2000 yılında ATV’de başladı. 



2003 ile 2008 yılları arasında Sabah Gazetesi, Newsweek Dergisi ve ATV’de diplomasi muhabirliği,AB uzmanlığı, Life Style köşe yazarlığı  gibi görevlerde bulunan Akdağ, 2008’de Yapı Kredi Bankası’nın Basın İlişkileri Yöneticiliği’ne transfer oldu.



Habertürk TV’nin2009’un başında ekran teklifi ile medyaya geri dönen Akdağ, bu kanalda önce Uyandırma Servisi programı daha sonra da her hafta özel konuklarıyla keyifli sohbetlere imza attığı Hayatın İçinden isimli programı sundu.



2013 yılı başında Habertürk TV’den kendi isteği ile ayrılan Akdağ, bir süre Bersay İletişim Grubu’nda Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yöneticisi olarak çalıştı. SKY360’ın teklifi üzerine 1 Ekim 2013 günü yeniden ekranlara dönen Akdağ, bu kanalda “Son Bakış” ve “Ceren Akdağ ile Hafta Sonu Aşkına” adlı programları sundu.



Geçen Mayıs ayında SKY360’dan kendi isteği ile ayrılan Akdağ, TRT Haber’de 18 Ağustos 2014 günü başlayacak olan “Sözün Özü” ile ekranlara döndü.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin