TRT dizisi 'dalya' dedi, 100. bölümü kutladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi 100. bölümüyle ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
TRT dizisi 'dalya' dedi, 100. bölümü kutladı

TRT 1'in kadrosunda Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Gözde Okur, Mahir İpek, Ferdi Akarnur, Kemal Kuruçay, Zerrin Epikmen,Gülnihal Demir ve George Havuçoğlu’nun yer aldığı popüler dizisi 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dün 100. bölümüyle ekrana geldi



3 sezondur devam eden dizinin yapımcısı Birol Güven yaptığı açıklamada emeği geçen herkese teşekkür etti ve “Bu dizi, Türkiye’nin en özel insanları tarafından çekilen, en üşütük dizi. Böyle giderse, biz daha çok 100 bölümler kutlarız" dedi.



Dizinin başrol oyuncularından Ufuk Özkan, "100 hafta önce bir çocuk doğdu, emeklemeye başladı, yavaş yavaş büyüdü ve izleyicilerimiz sayesinde koşmaya başladı" açıklanmasını yaparken, Ecem Özkaya Üstündağ da "Bizi yalnız bırakmayan tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz" dedi.



Hüseyin Avni Danyal da, "Hep birlikte nice yüz bölümlerimiz olsun .” Ayda Aksel ise “ 100. bölümü kutlamak çok özel ve mutluluk verici" şeklinde konuştu.



Geçtiğimiz günlerde bir kalp rahatsızlığı geçiren Kemal Kuruçay da hasta yatağından mesaj gönderdi. Çok iyi olduğunu belirten Kuruçay, "Hep birlikte nice yüz bölümler olsun" dedi.



'Zengin Kız Fakir Oğlan' her çarşamba saat:19.55’te  TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin