TRT 1 ekranlarında yeni bir program başlıyor!

Kanalın hafta sonu kuşağına yeni program müjdesi...

Google Haberlere Abone ol
TRT 1 ekranlarında yeni bir program başlıyor!

“Ailem, Odam ve Ben” 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren her hafta Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.



Aileler, çocukları ile sağlıklı iletişim kurmak için nelere dikkat etmeli? Anne, baba, çocuk ve kardeş ilişkisi nasıl olmalı? Gibi soruların yanıtlanacağı “Ailem Odam ve Ben” programında, Pedagog Gözde Erdoğan çocukları ile daha sağlıklı iletişim kurmak isteyen ailelerin evlerine konuk olacak. Ayrıca hayalindeki odaya sahip olmak isteyen çocuklar, programda bir Mimar ve Ressam tarafından yeniden tasarlanacak olan odalarına kavuşarak, hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar.



TRT 1 ekranlarında yeni bir program başlıyor!



Programın birinci bölümünde neler olacak?



20 Ocak Cumartesi saat 09.00’da TRT1 ekranında yayınlanacak olan “Ailem, Odam ve Ben” programı, 11 yaşındaki İsmet Demirkol'un hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvayacak. Pedagog Gözde Erdoğan, kilolarıyla sorun yaşayan İsmet’in neden kilo aldığını konuşurken, programın mimarı ve ressamı da ablalarından kalan odada yaşamak istemeyen İsmet’i hayal ettiği odaya kavuşturacak.



Programın ikinci bölümünde neler olacak?



21 Ocak Pazar saat 09.00 da TRT1 ekranında yayınlanacak olan “Ailem, Odam ve Ben” programı, 7 yaşındaki Elasu Ülker'in hayalini gerçekleştirmek için yola çıkacak. Pedagog Gözde Erdoğan ailesinin kardeşiyle daha çok zaman geçirdiğini düşünen ve kendisine yeterince zaman ayrılmadığından şikâyet eden Elasuy'a çözüm üretirken, programın mimarı ve ressamı da izlediği çizgi film karakterlerinden fazlasıyla etkilenen ve bunları odasında görmek isteyen Elasu'nun hayal ettiği odayı tasarlayacak.


Etiketler trt 1 program
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin