TRT 1 Ana Haber bülteninin yeni sunucusu kim oldu?

Zafer Kiraz'ın ayrılığı sonrası yerine gelen isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
TRT 1 Ana Haber bülteninin yeni sunucusu kim oldu?

TRT1 Ana Haber'in deneyimli sunucusu Zafer Kiraz, geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklamıştı. Kiraz'ın yerine gelen isim belli oldu.



TRT1 Ana Haber Bülteni'nin yeni sunucusu Canan Yener Reçber oldu. Reçber, haberi kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.



Canan Yener Reçber, paylaşımına şu notu düştü:



"Yeni adres, yeni heyecan Bundan böyle Türkiye'nin birinci kanalında Ana Haber Bülteni'nde buluşalım Her akşam saat 19:00'da TRT 1ekranına bekliyorum"






 


Yeni adres, yeni heyecan ❤ Bundan böyle Türkiye'nin birinci kanalında Ana Haber Bülteni'nde buluşalım ❤ Her akşam saat 19:00'da TRT 1ekranına bekliyorum @trt1 #trt1anahaber



canan yener reçber (@cananyenerrecber)'in paylaştığı bir gönderi (3 Tem, 2018, 1:24öö PDT)






Canan Yener Reçber kimdir?



Canan Yener Reçber Sakarya Hendek doğumuludur. İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini Hendek’te tamamlamıştır. Ardından Üniversitesi İşletme üzerine okumuştur.



Bir gün Sakarya’da Kanal 54 Televizyon kanalında çalışan arkadaşını ziyarete gittiği esnada spikerlik teklifi almış ardından çalışma hayatına Kanal 54 Televizyon kanalı ile adım atmıştır.



Daha sonra Kanal 54 iflas etmiş ardından Kanal 48’den ekip olarak teklif almışlardır. Bir kaç arkadaşı ile birlikte Marmariste çalışmalarını sürdürmüş 2 sene sonra tekrar Sakarya’ya dönüş yapmıştır. Kısa bir süre yerel kanal Kent Tv’de çalışmıştır.



Bir yakını aracılığı ile TRT kanalında Fulin Arıkan ile irtibata geçmiş ve denemenin ardından TRT’te hava durumu sunucusu olarak görev almıştır. Bugüne kadar bir çok program sunmuş, haber editörlüğü ve haber spikerliği yapmıştır. Evli olan Canan Yener Reçber’in eşi de spor muhabiridir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin