Tom Hanks'in İstanbul sahneli Inferno filminden ilk fragman geldi!

Dan Brown'un romanından uyarlanan Inferno (Cehennem) filminin çekimleri tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Tom Hanks'in İstanbul sahneli Inferno filminden ilk fragman geldi!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Inferno filminden ilk fragman geldi. Filmin içinde yer alan, Tom Hanks'li İstanbul sahneleri büyük merak uyandırıyordu. Dünya'da 12 ülkeyle birlikte aynı günlerde Türkiye'de de vizyona girmesi beklenen Inferno, daha yayınlanmadan adından oldukça söz ettirmişti. 

 



Dan Brown'un aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrolünde Tom Hanks yer alıyor. Daha önce Brown'un Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar kitaplarının da ana karakter olan Robert Langdon'ı canlandıran oyuncu, bir kez daha aynı rolle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin yönetmenliğini Ron Howard üstlenirken, senaryosunu ise David Koepp yazıyor.



Filmin Floransa'da başlayan çekimlerine, geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul'da devam edilmişti. Aksiyon sahnelerinin büyük bir kısmı romandaki hikayeye paralel olarak Yerebatan Sarnıcı'nda tamamlanmış, çekimler 4 gün boyunca devam etmişti. 200 figüranın bulunduğu filmin seti Kapalıçarşı, Beyazıt Meydanı, Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Meydanı'nda kurulmuştu.



"Tom Hanks'in İstanbul sahneli Inferno filminden ilk fragman geldi!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin