TOLGA KAREL YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN FİNALİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi bu gece ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncularından Tolga Karel, final sahnesinde olacakları ağzından kaçırdı...

Google Haberlere Abone ol
TOLGA KAREL YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN FİNALİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI


 


Yaprak Dökümü'nde Tolga Karel final sahnesini ağzından kaçırdı Reyting rekortmeni Yaprak Dökümü bu akşam veda ediyor. Tolga Karel, final sahnesini ağzından kaçırdı: İzleyenler Leyla ile Oğuz’a çok şaşıracak.


Kırdığı reyting rekorlarıyla 4,5 yıldır ekrana damgasını vuran efsane dizi Yaprak Dökümü, bu akşam Kanal D ekranlarında muhteşem bir finalle veda etmeye hazırlanıyor. Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden uyarlanan 174 bölümlük ‘Yaprak Dökümü’ hakkında dizinin oyuncuları dizi ve final hakkında konuştu:


GÖKÇE BAHADIR
(Leyla): * Hayatımı Yaprak Dökümü’nün öncesi ve sonrası diye ikiye ayırabilirim. Benim çıkış noktam oldu diyebilirim.Kendimi ifade etme şansını yakaladım ve artık herkes beni tanıyor.


* Aile olmak, abi olmak, kardeş olmak. Dizide biz onlara ayna tuttuk.


* Evden gelinlikle çıktığım sahne unutamayacağım anlardan biri.


* Yaprak Dökümü önemli bir şeye vesile oldu, artık daha kaliteli işler yapılıyor. Görüldü ki gerçekten emek verildiğinde, özen gösterildiğinde ve tabii ki doğru insanlar bir araya geldiğinde başarı kaçınılmaz oluyor. En büyük örneği işte Yaprak Dökümü...



TOLGA KAREL (Oğuz):
* Yaprak Dökümü dizinin dışında hayatın gerçeğiydi. İstanbul’a gelen bir ailenin çöküşüydü.


* Vurulduğum an benim için çok büyük performans sergilediğim bir roldü. Aynı zamanda çok acı çektim.


* Herkesin mutlu olacağı bir final bölümü hazırladık. Bizler final bölümünü çekerken çok ağladık. Yaprak Dökümü hayranları bu akşam mendillerini hazırlasın.


* İzleyicileri en çok Leyla ile Oğuz’un final sahnesi şaşırtacak.


Bennu Yıldırımlar: İnsanları üzen, sevindiren aynı zamanda şaşırtan bir final olacak.


Güven Hokna: Kitaba göre finalde bir melodram var. Ben seyircilerin şartlanmaması için söylememeyi tercih ediyorum.


Deniz Çakır: Final senaryosu o kadar sarsıcıydı ki ağlayarak okudum. Çok sürprizli bütün ailenin dönüm noktası yaşayacağı bir olay var.


Fahriye Evcen: Çok şaşırtıcı ve ağır bir final olacak. Bu sefer dozu biraz daha artıracak, musluğu biraz daha açacağız. Final çekimleri sırasında hiçbir oyuncu ağlamakta zorluk çekmedi. Kendi adıma ben çok rahatlıkla ağladım diyebilirim.


www.milliyet.com.tr



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin