Tolga Çevik, 'Tolg Show'la dönüyor! Ne zaman başlıyor?

Ünlü komedyen, FOX'la ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Çevik, 'Tolg Show'la dönüyor! Ne zaman başlıyor?

"Sen Kimsin?", "Patron Mutlu Son İstiyor" ve "Sen Benim Her Şeyimsin" isimli filmleri büyük ilgi gören Tolga Çevik, bir süredir "Arkadaşım" kod adlı yeni sinema filmine hazırlanıyordu. Ünlü komedyenin planı önce sinema filmini çekip ardından da FOX'ta ekrana gelecek "Tolg Show" adlı programına başlamaktı. Filmin cast görüşmeleri de başlamıştı. Ancak senaryo çalışmaları uzayınca ve program çekimleri de yaklaşınca Çevik, "Arkadaşım" filmini erteleme kararı aldı.



Şimdilik ünlü komedyenin 25 Film'in yapımcılığını üstleneceği filminin mayıs ayı gibi çekilmesine, 19 Ekim'de de vizyonda olması planlanıyor. Tolga Çevik'in merakla beklenen "Tolg Show" adlı programı ise aralık ayı, en geç yeni yılda FOX'ta seyirciyle buluşacak. Şimdiye kadar "Komedi Dükkanı" ve "Arkadaşım Hoşgeldin" gibi eğlenceli programlarıyla seyirciyi ekrana kilitleyen Tolga Çevik, bu sezon ekranda 12. yılına başlayacak. Tolga Çevik'in doğaçlama esprileriyle güldüreceği, yine Fırat Doğu Parlak'ın dış ses olarak görev yapacağı "Tolg Show", ünlü konuklarla sohbetleri ve sürprizleriyle dikkat çekecek. Ünlü komedyenin muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlandığı program, cumartesi geceleri ekrana gelecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Tolga Çevik, 'Tolg Show'la dönüyor! Ne zaman başlıyor?Tolga Çevik, 'Tolg Show'la dönüyor! Ne zaman başlıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin