TLC 'EN Ödülleri'nde 'En İyi Kanal' seçildi!

'EN Ödülleri’nde TLC yılın ‘En İyi TV Kanalı’ seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
TLC 'EN Ödülleri'nde 'En İyi Kanal' seçildi!

Galatasaray Üniversitesi EN Ödülleri’nde TLC yılın ‘En İyi TV Kanalı’ seçilerek büyük bir başarıya imza attı.



Dün gece 13.sü düzenlenen EN 2018 Ödülleri’nde Türkiye’nin önde gelen ulusal eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC 'Yılın En İyi TV Kanalı' ödülünün sahibi oldu.



İş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede 2018 yılının EN başarılı isimleri ve mecraları ödüllendirildi. 24 farklı kategoride Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ödüller kapsamında TLC ‘En İyi Televizyon Kanalı’ kategorisinde ipi göğüsleyen isim oldu. Ödülü TLC Türkiye adına TLC ve DMAX Genel Yayın Yönetmeni Ayşen Şenon aldı.



Gerçekleştirildiği ilk yıldan itibaren en prestijli ödül törenlerinden biri olan Galatasaray Üniversitesi EN Ödülleri her sene ilgiyle takip ediliyor. Kazananlar tüm okula yayılan iki aşamalı anketlerde üniversite öğrencilerinin oyları ile belirleniyor.



TLC 'EN Ödülleri'nde 'En İyi Kanal' seçildi!



TLC’de yenilikler devam ediyor



Yayına başladığı ilk günden beri seyircinin ilgisini çeken TLC kanalı, gerçek hayat hikayelerini farklı bir dille sunarak rakipleri arasından sıyrılıyor. Televizyon izleyicisinin en fazla vakit geçirdiği ilk 10 kanal arasında bulunan TLC, izleyicisine yenilikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk yerel içeriği Bu Ben Miyim? ile seyirci karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan kanal, önümüzdeki aylarda yeni yerel yapımları ve farklı türlerde içerikleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam edecek.



TLC’de en fazla izlenen ve seyircinin en çok sevdiği programlar arasında sağlık/sıra dışı dönüşümler, emlak, ev dönüşümleri, suç ve araştırma ile aile ilişkilerinin konu alındığı programlar yer alıyor.



TLC 'EN Ödülleri'nde 'En İyi Kanal' seçildi! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin