Tiyatrokare ilk oyununu 22 yıl sonra tekrar sahneliyor.

Tiyatrokare, seneler önceki oyununu Macide Tanır anısına tekrar sahneye koyacak.

Google Haberlere Abone ol
Tiyatrokare ilk oyununu 22 yıl sonra tekrar sahneliyor.

Tiyatrokare, Müziksiz Evin Konukları” adlı oyunu, Şubat ayında kaybettiğimiz Macide Tanır anısına,  bu yıl tekrar sahneliyor. 



Neil Simon’un Pulitzer Ödüllü aile komedisi kendisini sevgiye kapatmış, yaşlı bir kadının ve engellerini yaşama sevinci ve direnciyle aşan bir genç kızın ekseninde dönüyor. 16 Kasım’dan itibaren Profilo’da sahnelecek olan oyunun tanıtımı geçtiğimiz gün Koç Araba Müze’sinde gerçekleştirildi.



Bu yıl 50 sanat yılını kutlayan, Serpil Tamur “Müziksiz Evin Konukları” adlı oyununda babaanne rolüyle çıkacak tiyatroseverlerin karşısına.. Oyunda sinema tutkunu kızı Bella yı, Özge Özder canlandırıyor. İki kuşak oyuncu ilk kez birlikte aynı sahneyi paylaşacaklar. Oyun, babalarının ekonomik durumunun bozulması nedeniyle, sevgisiz bir babaanne ve engelli bir hala ile yaşamak zorunda kalan iki çocuğun hikayesini anlatılıyor. Nedim Saban'ın Türkçeleştirerek, sahneye taşıdığı oyunda diğer rolleri Asuman Çakır, Abdül Süsler, Emrah Düzkaya, Abdullah Semercioğlu, Selim Tezin oynuyor. Dekor Barış Dinçel, kostüm tasarımı Serpil Tezcan’a ait.





Oyun Programı:



16 Kasım, 23, 30 Kasım Cumartesi,



14 Aralık Cumartesi Profilo Salon 1 (212) 2177097 17 Kasım, 24 Kasım, 1 Aralık,



8 Aralık Pazar 15.30 Profilo Salon 1 (212) 2177097



29 Kasım Cuma 20.30 Kadıköy Halk Eğitim Merkezi (216) 3362907



Bilet Satış Yerleri: Profilo, Kadıköy Halk eğitim Merkezi, Biletix


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin