Tiyatroda 'ustaların ustası'na ödül

Usta oyuncular Dünya Tiyatro Günü kutlaması çerçevesinde ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Tiyatroda 'ustaların ustası'na ödül

İstanbul’un en yeni sanat platformu MOİ Sahne, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde MOİ Sahne’de sergilenen ve başrolünü Haldun Domen’in oynadığı Kibarlık Budalası adlı oyun sonunda Haldun Dormen’e 'Ustaların Ustası' ödülünü vermek üzere büyük bir organizasyona imza attı.



MOİ Sahne tarafından projelendirilen ve her yıl geleneksel olarak devam etmesi planlanan etkinlik ile usta oyuncuya ödülü öğrencisi, oyuncu Ayça Bingöl tarafından verildi.



Dünya Tiyatro Günü kutlamaları kapsamında Mall of İstanbul içinde yer alan MOİ Sahne’de düzenlenen tören ile Göksel Kortay’a da 'Tiyatro Onur Ödülü' takdim edildi. Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Alper Düzen tarafından verilen ödülle gece devam etti.



Gecenin sürprizi ise Kibarlık Budalası oyuncularından Bahadır Vatanoğlu’nun seyirciler arasında bulunan Gizem Derebaşı’na yaptığı evlilik teklifiydi. Oyunun 2. yarısında gerçekleşen teklif seyircilerin yoğun alkışıyla karşılandı.



Ödül töreni sonunda konuşma yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun “MOİ Sahne’ nin İstanbul kültür ve sanat yaşamına sunduğu önemli katkının altını çizdi ve MOİ Sahne, Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi’nin içinde, Türkiye’nin ilk 4’ü içerisinde sayılabilecek sahne yapısına sahip bir kültür sanat merkezi. 4,5 milyon insanın yaşadığı bu bölgeye uluslararası standartlarda bir kültür sanat merkezi kazandırmaktan çok mutluyuz. Bu sahnede ilk verdiğimiz ödül, ustaların ustası ve duayen sanatçı Haldun Dormen ve Göksel Kortay olmuştur . Umarız bu sahnede sanata ve sanatçıya verdiğimiz katkı ziyaretçilerimizin ilgisi ile uzun yıllar sürsün” dedi.



"Tiyatroda 'ustaların ustası'na ödül" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin