Tıp Öğrencileri 'yılın enleri'ni seçti! Hangi isimler ödül aldı?

Türk Türk Öğrencileri Birliği tarafından düzenlenen sempozyumun 4'ncüsü gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Tıp Öğrencileri 'yılın enleri'ni seçti! Hangi isimler ödül aldı?

Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TürkMSIC) dördüncü sempozyumunu, Maltepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.



Türkiye'de yer alan 61 tıp fakültesini temsilen çalışmalar yürüten Türk Tıp Öğrencileri Birliği'nin bu yıl 30'u aşkın şehirden 300'ü aşkın katılımcıyla Maltepe Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği "Tıp ve Teknoloji" temalı sempozyumda düzenlenen "Yılın Enleri" töreninde ödül alan marka ve isimlerde belli oldu.



Bu sene En İyi Kadın Oyuncusu" Zeynep Farah Abdullah, "En İyi Karikatürist" dalında Erdil Yaşaroğlu, "En İyi Eğlence Programı" Güldür Güldür, "En İyi Farkındalık Çalışması" SosyalBen Derneği, "En İyi TV Kültür Sanat Programı" Vedat Milor, "En İyi Radyo Kanalı" Best FM, "En İyi Bireysel Sosyal Medya Kullanıcısı" Ceyhun Yılmaz, "En İyi Çıkış" Simge Sağın, "En İyi Dizi Müziği" Medcezir - Toygar Işıklı, "En İyi Marka" Türk Hava Yolları seçildi.



En iyi spor kanalı dalında TRT Spor seçilirken, dünyaca ünlü Türk beyin cerrahı Prof. Dr. Gazi Yaşargil’e de özel ödül takdim edildi.



Ödül töreninde Ceyhun Yımaz ve Erdil Yaşaroğlu davetlileri kahkahaya boğarken tıp öğrencileri, "Tıp ve Teknoloji" ana teması altında tartışarak, konu ile ilgili görüşlerini paylaştı. Türk Tabipleri Birliği ve Sağlık Bakanlığından konuşmacıların da katıldığı sempozyumda katılımcılar doğrudan bilgilenme ve soru sorma imkânı bulurken kendi görüşlerini de yansıtma fırsatı buldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin