Timur Acar: Dönüm noktam Marmara Depremi

Ünlü oyuncu Timur Acar, 'Hadi Be'ye Konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Timur Acar: Dönüm noktam Marmara Depremi

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘HadiBe’nin konuğu, ünlü oyuncu Timur Acar oldu. Keyifli anların yaşandığı canlı yayında Timur Acar, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.



11 Yıldır bıyıklarımı kesmiyorum



Uzun yıllardır bıyıklarını kesmediğini ve vazgeçemediğini söyleyen Timur Acar “ Bıyıklarımı yıllardır kesmiyorum. En son bıyıklarımı 11 yıl önce kestim. Herkes çok özeniyor ancak ama rahat yemek yiyemiyor ve ayran içemiyorsunuz” dedi.



Dönüm noktam Marmara Depremi



Hayatının dönüm noktasının 1999 Marmara depremi olduğunu söyleyen Timur Acar “ Hayatımın dönüm noktası Marmara depremidir. Depremde Sakarya’daydım. O saatten sonra tiyatroya başladım ve hayatım değişti” dedi.



Korku filmi yapamıyoruz



Korku filminde oynamak istemediğini ve çünkü Türkiye’de korku filmi çekilemediğini söyleyen Timur Acar “ Korku filmi yapamıyoruz. Elimize yüzümüze bulaştırıyoruz bende oynamak istemiyorum. Mahalle kültürü ve romantik filmleri iyi yapıyoruz” dedi.



Issız adada kalmaya korkuyorum



Bir adada yalnız kalmaktan çok korktuğunu söyleyen Timur Acar “En büyük korkum sevdiklerimden ayrı ıssız bir adada yalnız kalmak. Ben tekne yolculuklarını da çok seviyorum ama ıssız bir yerde yalnız kalmak beni korkutuyor” dedi.



Motosikletle Karadeniz turu yapacağız



Motosikletle gezmeyi çok sevdiğini ve İlker Ayrık’la Karadeniz turuna çıkmak istediklerini söyleyen Timur Acar “ İlker Ayrık’ta benim gibi motosiklet sevdalısı. Motosikletle Gürcistan ve Ukrayna’yı da kapsayan bir Karadeniz turuna çıkmayı planlıyoruz” dedi.



Sıraya kaynak yapıyorum



Maçlarda ve yemeklerde sıra beklemeyi pek sevmediğini ve sıraya kaynak yaptığını söyleyen Timur Acar “ Özellikle maç ve yemek sıralarında bekleyemiyorum ve kaynak yapıyorum. Yurtdışında çekiniyorum ama bazen dayanamıyorum” dedi.



İlk paramla haylimdeki arabayı aldım



Kazandığı ilk parayla çocukluk hayali olan arabayı aldığını söyleyen Timur Acar “ 2006 yılında ilk kazandığım parayla çocukluk hayalim olan 1988 model klasik bir araba aldım ve hayalimi gerçekleştirdim” diye konuştu.



Timur Acar: Dönüm noktam Marmara Depremi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin