'The Walking Dead'in Aaron'undan mesaj: Göbeklitepe'yi görmek istiyorum

Ünlü oyuncu Türkiye'ye gelmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
'The Walking Dead'in Aaron'undan mesaj: Göbeklitepe'yi görmek istiyorum

Diziye geçen sezon katılan Aaron karakterini canlandıran Ross Marquand Türkiye'ye gelmek istiyor.



Londra'da soruları yanıtlayan Marquand, "Göbeklitepe’yi görmek istiyorum. Suriye sınırına yakınmış ve o bölge şu an tehlikeliymiş. Ama bunu yapacağım” dedi.



Gazeteci Neslihan Akdaş Radikal için oyuncuyla bir araya geldi. İşte, o röportaj:

 

Diziye nasıl seçildiniz? Seçmeler hakkında bilgi verir misiniz?



10 yıldır Los Angeles’ta yırtındıktan sonra bu hayatımdaki en kolay oyuncu seçimi oldu diyebilirim. Bu beni çok şaşırttı. Başkaları için böyle olmadığını duydum. Daha önce başka iki rol için dizinin seçmelerine katılmıştım. Olmamıştı. Hep kötü adam rolleri oynadım. Dolayısıyla bu kez iyi adam rolü oynadığım için çok müteşekkirim. Görüşmelerden bir hafta sonra, tam da doğumgünümde, 22 Ağustos’ta aradılar. ‘Rolü kaptın’ dediler.



'The Walking Dead'in Aaron'undan mesaj: Göbeklitepe'yi görmek istiyorum



“BİR DUVARIM SADECE ARABA PLAKASI OLDU”



The Walking Dead gibi dünyaca ünkü bir dizide oynamak hayatınızda neler değiştirdi?



Bu dizinin tele objektif ve dronlarla seti takibe gelen fanları var. Nerede çekim yaptığımızı buluyorlar. Gurur okşayıcı bir şey. Sadece bir TV dizisinde rol almıyorsun aynı zamanda fenomenin bir parçasısın. İnsanlar peşinden koşuyor. Dizide Aaron araba plakası topladığı için fanlar bana da araba plakası gönderiyorlar. Bunun için posta kutusu kiralamak zorunda kaldım. Bir duvar sadece araba plakası kaplı. Artık sokakta çok sık durduruluyorum. Kendi halinde bir yaşamım vardı. Tiyatroda başladım. Tiyatro seyircisi “sizi izledim” diye sokakta durdurmaz. Buna hala alışmaya çalışıyorum.



'The Walking Dead'in Aaron'undan mesaj: Göbeklitepe'yi görmek istiyorum - Resim : 2



BABASI ÖPÜŞME SAHNESİNİN SÜRESİNİ ÖLÇMÜŞ!



Ayrıca dizideki gey karaktersiniz. Nasıl tepkiler aldınız?



Bu karakteri oynayacağımı duyduğunda heyecenlanan çok gey arkadaşım oldu. Açıkcası bunu sadece karakter olarak ele aldım. Bunun büyütülmesini istemedim. Karakteri elimden geldiğince iyi canlandırmaya çalıştım. Oyuncu olarak görevim bu. Geçen sezon Aaron ve Eric’in öpüşme sahnesi vardı.  Babam o sahnenin 2.7 saniye sürdüğünü söyledi. Ölçmüş (gülüyor). Bir tepki geleceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum. Gerçi iyi oldu, konuyla ilgili tartışmalar başladı. Olumsuz eleştiriler aldığımız kadar ‘Harika bir şey yaptınız. Rol seçerken karakterin cinsel eğilimine takılmamanız çok iyi’ diyenler de oldu. Dünya değişiyor, insanların tavırları da değişiyor.



Röportajın tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin