The Walking Dead yeni sezonuyla BluTV'de!

FX'in fenomen dizisi The Walking Dead, ABD ve FX yayının ardından BluTV'de

Google Haberlere Abone ol
The Walking Dead yeni sezonuyla BluTV'de!

2010 yılından itibaren yayın hayatına toplam 70 ödül sığdıran ve dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip ‘The Walking Dead’, 10. sezonuyla ABD yayınından sadece 1 gün, FX kanalındaki yayınından ise hemen sonra 7 Ekim’de BluTV’de başlıyor.





Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan, zombi istilası altında kalan bir dünyaya izleyicilerini davet eden ‘The Walking Dead’in yeni sezonu için geri sayım başladı. 10. sezondan ilk tanıtımı ABD’nin en büyük etkinliklerinden Superbowl’da yayınlanan dizi, yepyeni bölümleriyle 7 Ekim’den itibaren FX kanalındaki yayınından hemen sonra BluTV ekranlarında diziseverlerle buluşacak.



9. sezonun ardından gözlerin Negan’a (Jeffrey Dean Morgan) çevrildiği dizide herkes bu karakterin özgürlüğüne kavuşup kavuşmayacağını heyecanla bekleyecek. Frank Darabont ve Angela Kang’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu yapımda zombilere karşı mücadele son sürat devam ederken, hayatta kalanlar arasındaki güç savaşları da hız kesmeyecek.



Norman Reedus, Melissa McBride, Danai Gurira ve Samantha Morton gibi güçlü isimlerin rol aldığı, FX imzalı ‘The Walking Dead’, FX kanalındaki yayınının hemen ardından sadece BluTV’de olacak.



The Walking Dead yeni sezonuyla BluTV'de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin