Televizyon muhabirliğine göz kırptı!

Pippa Middleton, televizyon muhabirliğine adım atıyor...

Google Haberlere Abone ol
Televizyon muhabirliğine göz kırptı!

Büyük Britanya Prensi William'ın eşi Catherine'in kardeşi Pippa Middleton, Amerikan NBC televizyonunda yayınlanan 'Today' adlı programda muhabirliğe başlıyor. 



İngiliz sosyetesinin renkli simalarından olan Pippa Middleton, yaptığı haberlerden çok kendisinin haber olduğu olaylarla sık sık basında yer alıyor. 



Ancak, Middleton'ın basınla ilişkisi kısa bir halkla ilişkiler deneyimi ve sosyete sayfalarında yer almakla sınırlı değil. 31 yaşındaki Middleton, daha önce ailesinin yayıncılığını üstlendiği Party Times adlı internet dergisinde editörlük yapmış. 'The Spectator' gibi dergilerinde köşe yazıları yayınlanan, Daily Telegraph'da spor yazıları kaleme alan Middleton, halen Vanity Fair'de zaman zaman editör olarak yer alıyor



Ayrıca parti planlaması üzerine 'Celebrity' adlı bir kitabı da bulunan Middleton, geçen Haziran ayında NBC'nin sabah programı için bir röportaj yapmış ve büyük rating almıştı. 



New York Post'un haberine göre NBC, Middleton'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı ve kendisiyle bir deneme çekimi yaptı. Ancak kanal, haberi henüz doğrulamadı.



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin