Televizyon dünyası bu fuarda buluşacak

iTVF İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı, 12 - 13- 14 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Televizyon dünyası bu fuarda buluşacak

Yayıncılık endüstrisi ile ilgili kurum ve kuruluşları her yıl bir araya getirerek, işbirliği ve iletişim kanallarını geliştirecek olan iTVF, İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı, 12 - 13- 14 Haziran 2014 tarihlerinde, RATEM - Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği tarafından, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



Organizasyon, T.C. Başbakanlık,T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu,TİKA, RTÜK,BTK, TRT,İstanbul Büyükşehir Belediyesi, SETEM,TVYD gibi kurum ve kuruluşlar tarafından destekleniyor.



Organizasyonu destekleyen uluslararası etkinlikler ise, DigiTAG, WorldDMB, NABShow, Discop, Cologne Conference, Medya Partnerleri; Broadcasterinfo, C21Media.net, TVBEurope, IndianTelevision.com, Live Production, BroadcastPRO, SattellitePRO.



Yurt dışından birçok kurumun ağırlandığı iTVF, İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı’nda, EBU - Avrupa Yayın Birliği aracılığıyla Avrupa’dan, HMR ve International&Cologne Conference aracılığıyla Almanya’dan, CRI – China Radio International aracılığıyla Çin’den gerçekleşecek katılımların yanı sıra, ASBU - Arap Eyaletleri Yayın Birliği, Libya Medya Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı, JASCO - Ürdün, Suudi Arabistan Uydu Yayıncılığı şirketi ve Irak alım heyetlerinin de katılımlarıyla ikili iş birliği görüşmelerine imkan sağlanacak.



70’ten fazla ülkeden teşvik edilen uluslararası katılımlarla düzenlenecek organizasyona, A.B.D, Afganistan, Almanya, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Endonezya, Estonya, Fas, Filipinler, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Hong ,Kong, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, K.K.T.C, Kanada, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kolombiya, Kosova, Kuveyt, Letonya, Libya, Litvanya, Lübnan, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malezya, Meksika, Mısır, Moğolistan, Moldova, Monako, Nijer, Nijerya, Norveç, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, Sudan, Suudi Arabistan, Şili, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Vietnam, Yeni Zelanda, Yunanistan ve daha birçok ülkenin yetkilileri ve televizyon yöneticileri katılacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin