Televizyon dizisi bekaret tartışmasını tetikledi

Çin'de yayınlanan bir televizyon dizisi tartışma yarattı...

Google Haberlere Abone ol
Televizyon dizisi bekaret tartışmasını tetikledi

Yingying'in bakire olmadığını öğrenen erkek arkadaşı Ying Çin, bunu kabul edemeyip ilişkilerini sonlandırmaya karar vermişti.



Çin'in en popüler dizilerinden olan Neşeye Övgü'nün son bölümündeki bu sahne, modern Çin'de "bekaret kadınlar için önemli mi?" tartışmasını alevlendirdi.



İkinci sezonunda olan Neşeye Övgü dizisi, aynı apartmanda yaşamalarına rağmen hayatı farklı yönlere savrulan beş güzel kadının hikayesini anlatıyor.



Ünlü Amrikan dizisi "Sex and the City"nin biraz daha muhafazakarlaştırılmış bir uyarlaması olan dizi karakterlerinin iş ve aşk hayatlarında yaşadıkları zorlukları anlatırken, şehirde bir kadın olarak yaşamanın zorluklarına değiniyor.



''Ona nasıl inanabilirim?''



Dizinin başrol karakterlerinden olan Çiu Yingying erkek arkadaşı ile ilişkisini her şeyin üstünde tutan genç ve saf ve bir kadın.



Tartışmayı alevlendiren sahnede, genç kadın erkek arkadaşını kendi çevresi ile tanıştırmak için evinde bir parti düzenliyor, ancak komşusunun farkında olmadan geçmişine ait bazı detayları erkek arkadaşı ile paylaşması üzerine gecenin seyri birden değişiyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin