TELEGOL´DE MUSTAFA DENİZLİ KAVGASI

Star TV´de yayımlanan Telegol programında Ziya Şengül ve Ahmet çakar Mustafa Denizli´ye ağır sözlerle saldırdı.Programda Türkçe´de ve argoda ne kadar hakaret sözü varsa hepsi sarfedildi.

Google Haberlere Abone ol
TELEGOL´DE MUSTAFA DENİZLİ KAVGASI

Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum programında bazı yazarların kendisine eleştirmesine "aşağılık yazılar yazıyorlar. yürekleri varsa karşıma çıkarlar" diyen Mstafa Denizli'ye Telegol programında önce Ziya şengül yüklendi.

Ardından Ahmet Çakar Mustafa Denizli'nin kendisini sattığını söyledi ve ağzına geleni söyledi.

Daha önceki programda birbirlerine hakarete varacak sözler söyleyen Ahmet Çakar ve Ziya Şengül bu kez güçbirliği yaparak Denizli'ye yüklendiler.

Programda Sadece Ali Gültiken Mustafa Denizli'ye hakaret edilmesine karşı çıktı ve Denizli'nin programa ısrarla çağrılmasının reyting için olduğunu söyledi.

Ali Gültiken'ne de birlikte karşı çıkan Şengül ve Çakar Programa geç saatlerde bağlanan Denizli'yi konuşturmadılar ve yine ağızlarına geleni söylediler.


İşte Telegol programındaki ağır sözler: "şerefsiz, yüreksiz, terbiyesiz, dostlarını satan kişi, adam değilsin, korkak, Hıncal Uluç'un sayesinde bir yerlere geldi, maçan yiyorsa buraya gel, seni adam yerine koymam bundan sonra, yalancı, sözünde durmayan haysiyetsiz"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin