Telegol'de büyük sürpriz! Yorumcular arasında kimler var?

Yapımcı-Sunucu Acun Ilıcalı'nın TV8'i almasının ardından en çok merak edilen konu Telegol'ün yayın akışında yer alıp almayacağıydı. Telegol bu akşam büyük bir sürprizle karşımızda..

Google Haberlere Abone ol
Telegol'de büyük sürpriz! Yorumcular arasında kimler var?

Acun Ilıcalı'nın Tv8'i satın almasının ardından, Tv8'in en önemli yapımlarının başında gelen Serhat Ulueren yönetimindeki Telegol'ün yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı en çok merak edilen konular arasındadaydı.



Telegol bu akşam büyük bir sürpriz yaparak, Acun Ilıcalı'nın son Survivor yarışmasının yıldızı, Galatasaray eski futbolcusu Ümit Karan'ı yorumcu olarak Telegol yayınına dahil etti.



Şu sıralarda yayınlanan Telegol'ün, değişmez yorumcuları Ziya Şengül, Erman Toroğlu, Kaya Çilingiroğlu'nun yerine bu akşam stüdyoda Hikmet Karaman, Ümit Karan ve Gökmen Özdenak yer alıyor. Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Kaya Çilingiroğlu'nun programdaki akıbeti merak konusu.



Haftaiçinde birçok programın yayından kaldırılmasının ardından bu akşam Telegol'ün ne yapacağı merak konusuydu. Haftaiçinde ilk olarak Medyatava'ya ardından diğer basın kuruluşlarına açıklamalar yapan programın yapımcısı ve sunucusu Serhat Ulueren "bize tebliğ edilmiş bir durum yok, biz haftasonu yayınlarımıza tüm ekip, tam kadro olarak hazırlanıyoruz" demişti. 



(C) Medyatava 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin