'Tatlıtuğ soyadını taşımanın sorumluluğunun farkındayım'

Kaan Tatlıtuğ, müzik alanında kendisine kariyer yapmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Tatlıtuğ soyadını taşımanın sorumluluğunun farkındayım'

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle dikkat çeken kuzeni Kaan Tatlıtuğ, müzik alanında kendisine kariyer yapmaya devam ediyor. DJ’lik yapan ve müzikle uğraşan Tatlıtuğ, yaz planlarını ve hedeflerini MedyaTava'ya anlattı.



Öncelikle sizi tanıyalım. Kaan Tatlıtuğ kimdir?



DJ’yim. 21 yaşındayım ve aslen Adanalıyım. 2 senedir İstanbul’da yaşıyorum. Müzikle ilgileniyorum. Şarkı sözü yazıyorum, kendi bestelerimi yapıyorum ve şimdilerde prodüksiyon eğitimi almaya başladım.



Müzik ile nasıl tanıştınız? Müziğin hayatınızdaki yeri nedir?



Müzikle çok erken yaşlarda tanıştım. 6 yaşında falandım gitar çalmaya başladım. Daha sonrasında Adana’ da bir çocuk korosuna katıldım. Belediye konserlerinde şarkı söyledim. Hatta bateri bile çaldım bu etkinliklerde... Müzik eşliğinde sahnede olmayı seviyorum



Çaldığınız müzikler ile birçok insanın eğlenmesine vesile oluyorsunuz. Bu müzikleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Binlerce kişiyi eğlendirmek nasıl bir duygu?



Çaldığım her şarkının aslında ilk olarak ruhuna dikkat ediyorum. Şarkıların sözleri ve alt yapıları ikinci planda yer alıyor ve gelen dinleyicilerimd e o ruhu hemen kapıyor. Kabindeyken kendimi çalışıyormuş gibi değil de daha çok eğlenmeye gelmiş gibi hissediyorum. Ve biz hep beraber çok eğleniyoruz. İnanın bana bu duyguyu kelimelerle ifade edemem...



Yaz dönemi için planlarınız neler?



Gittiğim her mekanda izdiham yaşanıyor ve yaz mevsimi içinde çok büyük projelerimiz var. Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Mersin ve birçok bölgelerinde yeri yerinden oynatmaya geliyorum.



Çok defa sorulan soruya, cevap bulmak istiyoruz. Türkiye'nin jönü sayılan Kıvanç Tatlıtuğ ile akrabalığınız olduğunuz yönünde çıkan haberler doğru mu?



Evet, akraba olduğumuz doğru.



'Tatlıtuğ soyadını taşımanın sorumluluğunun farkındayım'



Kıvanç Tatlıtuğ ile benzerliğiniz hakkında neler söyleyeceksiniz?



Bu soruyu dış görünüş olarak değerlendirecek olursam yakışıklı ve düzgün duruşlu birisiyle benzerlik konusunda yan yana gelmek beni onurlandırıyor. 



“Tatlıtuğ" soyadı ile hareket etmek, size ayrı bir sorumluluk yüklüyor mu?



Elbette sorumluluk yüklüyor. Fakat bu konuda kendime güveniyorum.



Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?



Hayır, düşünmüyorum. Ben müzisyenim. Fakat olağanüstü bir sinema projesi gelirse neden olmasın? Bana da hatıra kalır...



'Tatlıtuğ soyadını taşımanın sorumluluğunun farkındayım' - Resim : 2



Sosyal medyada da birçok hayranınız var ve birçok yorum alıyorsunuz. Orada tepkiler nasıl?



Sosyal medyayı kullanmayı çok seviyorum ve elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorum, paylaşımlarıma gelince de işin açıkçası çok kasmıyorum ve gözüme güzel gelen her şeyi paylaşabilirim. Bir gece eğlence mekanında video atıp diğer gece evde Harry Potter izlerken video atabilirim... Takipçilerim de beni ben olduğum için seviyorlar.



Müzik adına hedefleriniz neler? Kendinizi nerede görüyorsunuz?



DJ’lik yapmaktan çok zevk alıyorum ve beni bir süre daha sürekli kabinlerde göreceksiniz. Daha sonrasında sürpriz bir projem olacak.



'Tatlıtuğ soyadını taşımanın sorumluluğunun farkındayım' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin