'Tarkan'a sinirimden telefonu kırdım!'

Ünlü şarkıcı katıldığı programda Tarkan ve diğer ünlü isimler hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Tarkan'a sinirimden telefonu kırdım!'

CNN Türk'te yer alan habere göre, Arabesk fantazi müziğin ünlü isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, katıldığı bir televizyon programında Tarkan hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı.



'Tarkan'a sinirimden telefonu kırdım!'



Kurtoğlu açıklamasında şunları söyledi: "Tarkan'ı da aradım bir şarkısı için görüştüm. Tarkan benim bir tanemdir. Çok profesyoneldir. Telefon ile aradım başkaları çıktı. Aradım aradım. Telefonlara çıkan insana söylüyorum Cengiz Kurtoğlu'yum pardon! ‘Kimdi efendim? Bir saniye? Kimsiniz?’ Direkt kapatırım böyle davranan edepsizlere. Bir müzik dünyası varsa o bana alo diyen insanın, hem yaştan hem sektörden dolayı saygı ve sevgi göstermesi gerekir.



Daha sonra Tarkan beni aradı. Tarkan'a hiç kızar mıyım o çok güzel bir ses. Aradığı sırada araba kullanıyordum. Kenara çektim. Çok güzel bir sohbet ettik. Fakat sohbetin sonu güzel bitmedi. Unutmamalı şarkısı için kendisinden ricada bulundum. Yanıt olarak benim şarkılarımı herkes okuyabilir dediği anda telefonun No tuşuna bastım. Sinirimden telefonu kırdım. O anda arasa da bulamazdı beni. Ondan sonra da bir daha iletişim kurmadık. Ben 20 yaşında olsam bunları konuşmam ama ağabey hürmeti istiyorum"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin