Tarık Akan'ın manevi vasiyeti yerine geliyor!

Akan'ın vefatının ardından oğlu Barış Üregül, Canan Danyıldız'a verdiği bir röportajda babasının manevi vasiyetini açıklamıştı...

Google Haberlere Abone ol
Tarık Akan'ın manevi vasiyeti yerine geliyor!

Geçen yıl 16 Eylül'de akciğer kanserine yenilen sinemanın efsane oyuncusu Tarık Akan'ın zamansız aramızdan ayrılması sevenlerinin kalbinde büyük bir yara açmıştı. 66 yaşında hayata veda eden Yeşilçam'ın Damat Ferit'i Tarık Akan'ın yaşadığı semt Bakırköy'deki cenaze törenine binlerce kişi akın etmiş, sanatçının son vedası uzun süre hafızalardan silinmeyecek tam bir sevgi seline dönüşmüştü.



Sinemaya unutulmaz eserler bırakan, beyefendi kişiliğiyle hep çok sevilen Tarık Akan'ın vefatının ardından oğlu Barış Üregül, Canan Danyıldız'a verdiği bir röportajda babasının manevi vasiyetini açıklamış ve "Babam bizden çocuk istiyordu. Nişanlım Asya hastaneye gelince, eliyle karnına hamile işareti yapıp torun istediğini anlatırdı" demişti. Babasının manevi vasiyetini yerine getirmek için elini çabuk tutan Barış Üregül, yas dönemini atlatır atlatmaz geçen ocak ayında Beyoğlu'nda tarihi bir mekanda nişanlısıyla renkli bir düğün töreniyle dünya evine girmişti. Ve beklenen haber 4 ay sonra geldi. Şarkıcı Asya Engin'in bebek beklediği ortaya çıktı. Güzel haberi alan Tarık Akan'ın hayranları da efsane sanatçının gelinine "Bize dünyanın en güzel hediyesini verdiniz. Çok duygulandık. Çok güzel günler olacak" mesajlarını attı. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler tarık akan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin