'Tarihin en büyük liderlerinden birine sahibiz'

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin, önceki gece Günay Restoran'da sahne aldılar...

Google Haberlere Abone ol
'Tarihin en büyük liderlerinden birine sahibiz'

Sevilen parçalarından ‘Susma’ şarkısı ile muhteşem gecenin açılışını yapan Aşkın Nur Yengi, doksanlı yıllardan günümüze dillere dolanan şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerden tam not aldı. Ünlü sanatçı bir ara sahneden inip dinleyicilerinin arasına karışarak şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Yengi, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hayranlarını kırmayıp masaları tek tek dolaştı. “Bu gece herkes ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmek istiyorum. Unutup masasına gitmediğim olursa hatırlatsın” diyerek müzikseverlerden alkış alan Yengi, renkli kıyafetiyle de göz kamaştırdı.



Sahnesinin ortalarına doğru bir dönem vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu’ nun sevilen parçalarından ‘Unut’ şarkısını seslendiren Yengi “Sezen Aksu gibi özel bir sanatçının şarkılarını seslendirmeden programımı bitirmek istemedim” diyerek minik serçeye olan sevgisini de dile getirdi. Programının sonunda Mustafa Kemal Atatürk’ü anmayı da unutmayan Aşkın Nur Yengi, “Tarihin görüp görebileceği en büyük liderlerden birine sahibiz. Naçiz vücudu aramızdan ayrılmış olabilir ama fikirleri ve bize emaneti olan Cumhuriyet ilelebet yaşayacak. Yaşatacağız…” ifadelerini kullandı.



'Tarihin en büyük liderlerinden birine sahibiz'



SELAMİ ŞAHİN “FANATİK ATATÜRK’ÇÜYÜM”



Muhteşem gecenin ikinci bölümünde sahne alan Türk müziğinin güçlü seslerinden Selami Şahin, dillere dolanan şarkılarıyla Aşkın Nur Yengi’den devraldığı sahnede devleşti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sekseninci ölüm yıl dönümünü unutmayarak “Ben fanatik bir Atatürkçüyüm… Mustafa Kemal Atatürk bizim liderimiz olduğu için çok şanslıyız. O dünyanın tartışmasız en büyük lideridir. Şimdi okuyacağım şarkıyı büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’e armağan etmek istiyorum” ifadelerini kullanan başarılı sanatçı, sözlerinin ardından ‘Özledim Teninin Kokusunu Özledim' şarkısını seslendirdi. Usta sanatçı Günay misafirleri için hazırladığı özel repertuvarı ile şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde söyledi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin