Tanınmış oyuncu medya dünyasına adım attı

Ümit Erdim dergi çıkartıyor.

Google Haberlere Abone ol
Tanınmış oyuncu medya dünyasına adım attı

Planet Mutfak TV'de yayınlanan ve Burçin Atılgan'ın sunduğu 'Mutfakta Star Var' programına bugün oyuncu Ümit Erdim konuk oldu.



Erdim, programda 5 yılda 50 kilo vermesinin ardından sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü obezite ile mücadelede bir adım daha ileri giderek Eylül ayında haklarını satın aldığı İngiltere menşeili bir dergi çıkarmaya hazırlandıklarını söyledi



2003 yılında rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisiyle ünlenen oyuncu Ümit Erdim, programda, o yıllardan itibaren obezite sorunu yaşadığını anlattı. Kilo verme girişimlerininin hep başarısızlıkla sona erdiğini söyledi. 



Erdim, “2012’de bir yarışma programında Seyfi Dursunoğlu ile birlikte çalıştık. O dönem 127 kiloydum. Kendisi bir gün beni evinde ağırladı. Ziyaret bitiminde evinden ayrılırken Dursunoğlu bana ‘zayıflamadan bir daha gelme’ dedi. Bu benim yeni hayatım için milat oldu” dedi. 



5 yılda 50 kilo verdi



Dursunoğlu’nun bu sözlerinin ardından Cross Fit olarak bilinen, jimnastik, atletizm ve olimpik halter kaldırışlarının kombine edildiği, dolayısıyla izole kas çalıştırması programını uyguladığını söyleyen Erdim, “Yaz kış demeden haftada en az 4 gün cross fit yaptım ve bu sayede oldukça sağlıklı bir şekilde kilo verdim. 



2010 yılında 25 yaşındayken tam 142 kiloydum. Şu an  93 kiloyum” dedi.



Erdim, spor yaptığı için canının her istediğini, aşırıya kaçmadan, tüketebildiğine de dikkat çekti.



Ameliyatla zayıflamaktan korktum



Son dönemde aralarında Fatih Ürek’in de bulunduğu pek çok ünlü ismin ameliyatla zayıflaması konusuna da değinen Erdim, “Onlar ameliyatı ben ise Belgrad Ormanı’nı seçtim. Onlar için ameliyat kolay ama benim için bıçak altına yatmak çok daha korkutucu. Spor yapıp kuvvetleniyor olmak benim için çok daha güzel dedi.



Medya Patronu Oldu



Yaşadığı tüm bu deneyimlerin ardından obezite sorunu ile mücadeleyi bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğünü söyleyen Ümit Erdim, “Bu konuda profesyonel bir adım attım. Ve İngiltere merkezli Health & Fitness Magazine dergisinin Türkiye haklarını satın aldım" dedi.



İlk Sayı Eylül’de



Artık bu işin yayıncılık tarafında da olacağını belirten Erdim, "İşin profesyonellerinden oluşan çok iyi bir ekip kurdum. Alanlarında başarılı isimleri dergimizin çatısı altına topladık. İlk sayımız Eylül ayında çıkıyor" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin